son haberler

Eski İşyerleri Yenilenmek İçin Yıkılıyor

Yayınlanma Tarihi: 16 Ocak 2020 okunma

Eski İşyerleri Yenilenmek İçin Yıkılıyor
Gündem
0

Ünye Belediyesi’ne ait Kaledere Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan eski işyerleri yenilenmek için yıkılıyor.

2019 yılının Aralık ayında boşaltılan işyerleri için başlatılan yıkım çalışmaları devam ediyor. Yıkım, alınan güvenlik önlemlerinin ardından gerçekleştirildi. Ekipler kontollü bir şekilde binaların yıkımını gerçekleştiriyor. Yıkım çalışmalarının eski sağlık ocağı binası da dahil yaklaşık 1 ay içinde tamamlanması bekleniyor.

1980’li yıllarda yapılan işyerleri kullanım ömrünü tamamlarken gelişen Ünye’ye daha modern bir bina kazandırmak için çalışma başlatan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın hazırlanan projeyi kamuoyu ile paylaşacağı öğrenildi.

Mevcut alanda 11işyeri bulunuyordu. Yeni yapılacak iş merkezi 5 katlı inşaa edilecek. Binanın tamamı işyeri ve ofis olarak kullanıma uygun halde inşaa edilecek. Yeni binanın yapım çalışmalarının ise Mart-Nisan aylarında başlaması planlanıyor.

İşyerlerinin hemen yanında Mithat Kısacıkoğlu Parkı ve 15 Temmuz Meydanı’nın bulunması açık alan ihtiyacını da karşılamış oluyor.

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.