son haberler

FATÜNDER’den Ünye TV’ye Ziyaret…

Yayınlanma Tarihi: 26 Ocak 2021 okunma

FATÜNDER’den Ünye TV’ye Ziyaret…
Gündem
0

Fatsa-Ünye Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Adem Çiçek ve Dernek Onursal Başkanı Adnan Sobi Ünye TV’ye yaptığı ziyarette dernek çalışmalarını değerlendirdi.

Yaklaşık 3 yıldır Ünye ve Fatsa’da faaliyet yürüttüklerini belirten Başkan Adem Çiçek dernek olarak ilk sayısını çıkardıkları FATÜNDER Dergisini Ünye TV Haber Müdürü Turgut Dağdeviren’e takdim etti.

“FATÜNDER Dergimizle Şehitlerimizi Ölümsüzleştirmek İstedik”

Başkan Adem Çiçek yaptığı açıklamada, “derneğimiz yaklaşık 3 yıldır faaliyet gösteriyor. Faaliyetlerimiz arasında son olarak Şehitlerimizi ölümsüzleştirmek adına ilk sayısını çıkardığımız FATÜNDER Dergimizi Ünye ve Fatsa’da birçok kuruma ve basın kuruluşlarımıza takdim ettik. Üç yıllık dernek olmamıza rağmen yaptığımız çalışmalarla STK’lar arasında çok aktif bir dernek olduk. Devletimizle Şehit ailelerimiz arasında köprü görevini en iyi şekilde görmeye çalışıyoruz.”

“Fatsa’da Şubemizi Açtık, Ünye’de Çalışmalarımız Sürüyor”

“Derneğimizin kısa sürede iyi yerlere gelmesi hem Ünye hem Fatsa ve hem de Ordu’nun bir gururu onurudur. Hakkaten çok güzel çalışmalar imza atıyoruz. Atmaya da devam edeceğiz. Fatsa’da hükümet konağında ofisimiz var. Hem de Büyükşehir Belediyemizin tahsis etmiş olduğu yerimiz var. Ünyemizde de görüşmelerimiz devam ediyor. Kısa sürede de burada şubemizi açmayı planlıyoruz” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.