son haberler

Güler’den Yavuz ve Tekintaş’a Ziyaret

Yayınlanma Tarihi: 8 Aralık 2018 okunma

Güler’den Yavuz ve Tekintaş’a Ziyaret
Gündem
0

AK Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Hilmi Güler, Vali Seddar Yavuz’a nezaket ziyaretinde bulundu.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Hilmi Güler’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Seddar Yavuz, “Sayın Bakanımız, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı döneminde şehrimize önemli hizmetler yapmış, şehrimizin yetiştirdiği bir değer. Türkiye’nin stratejik alanlarından birisi olan enerji sektöründe ülkemize önemli hizmetleri olmuş birisi. Memleketimizin medarı iftiharı olan kıymetli Bakanımızın, Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak bugün bizleri ziyaret etmesinden dolayı mutlu olduk. Bu nazik ziyaretleri vesilesiyle kendisine ve heyetine hoş geldiniz diyorum. Çıkmış olduğu bu yolda kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

Beraberinde, AK Parti Ordu Milletvekilleri Dr.Şenel Yediyıldız, Ergün Taşçı, Metin Gündoğdu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin ile birlikte Vali Seddar Yavuz’u ziyaret eden AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Hilmi Güler, Ordu’nun çok başarılı, çok sevilen bir Valisini ziyaret etmekten mutlu olduğunu ifade etti.

Doğup, büyüdüğü Ordu’ya, Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri doğrultusunda Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak geldiğini vurgulayan Dr.Hilmi Güler, “Bu güzel ilin çok değerli, çok başarılı, çok sevilen valimizi, arkadaşlarımızla beraber ziyaret etmek istedik. Bu onurlu, güzel bir ziyaret. Aynı zamanda bundan sonraki yapacağımız çalışmalar için de güzel bir işaret olacak diye düşünüyorum. Çünkü, Ordu’muz gerçekten bir inci, çok itibarlı bir şehir. Dolayısıyla bu itibarını daha da yüksek noktalara hizmetlerimizle getireceğiz, taşıyacağız. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu bayrak yarışında geçmişte hizmeti olan herkese teşekkür ederek aynı zamanda hatırlayarak bunu yapıyoruz. Allah nasip ederde seçilirsek, Ordu’muzu çok güzel noktalara taşıyacağız. Ordu, zaten bir inci, zaten bir yıldız, dolayısıyla bu yıldızı daha parlak noktaya sayın valimiz ile birlikte getireceğiz” diye konuştu.

Konuşmasında, Vali Seddar Yavuz’dan övgüyle bahseden Güler, “Sayın Valimiz Ordu’da çok güzel çalışmalar yaptı. Ordu’ya hizmet eden unutulmaz valiler vardır, çocukluğumuzdan beri hatırlarız. Sayın Valimiz bunlar içinde çok mümtaz bir yerde bulunuyor. Ben kendilerini tebrik ediyorum. Zaten güzel hizmetlerini biz de ekip olarak geliştireceğiz. Çok iyi projelerimiz var, çok güzel projelerimiz var. Bu güzel projeleri kardeşlik türküleri söyleyerek, sevgiyle yapacağız. Bu sevgiyi büyüteceğiz. Yani sevgiyi büyüttüğümüz zaman, diğer kötü duygular elimine olur. Dolayısıyla bunu yapacağız ve çok iyi noktalara getireceğiz. Zaten yürüyen çalışmalar var, o yürüyen çalışmaları da, yeni çalışmalar ve yeni projeler ile taçlandıracağız” şeklinde konuştu.

“Belediyecilik Bizim Uzmanlık Alanımız”

Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, Ordu Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde adaylığının açıklanmasının ardından ilk kez Ordu’ya gelen Mehmet Hilmi Güler programı kapsamında Ordu Büyükşehir Belediyesini de ziyaret etti.

Belediye önünde Başkan Engin Tekintaş ve kalabalık bir topluluk tarafından karşılanan Güler’e Milletvekilleri Şenel Yediyıldız, Metin Gündoğdu, Ergun Taşçı ve AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakinde eşlik etti.

HİLMİ GÜLER, “TECRÜBEMİZ VAR, PROJELERİMİZ VAR”

Ziyarette belediyecilik anlayışında yeni konseptlerin uygulanacağını ifade eden AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler, “Ordu’da bu zamana kadar çok güzel çalışmalar yapıldı. Bu çalışmalar devam edecek. Biz belediyecilik anlayışında yeni konseptler geliştiriyoruz ve bunları uygulayacağız. Bunun başında da gönül belediyeciliği geliyor. Merkeze sevgiyi koyarak bunu hayata geçireceğiz.  Burada en önemli unsur ben, biz anlayışıyla değil siz anlayışıyla halkımızı ve milletimizi öncelikli kılan bir yönetim anlayışı içerisinde olabilmek. Belediyecilik bizim için yabancı değil, tersine uzman olduğumuz bir konudur. Zaten bunu yıllardır başarıyla yapıyoruz. Modern belediyecilik, modern şehircilik anlayışında milletimize hizmetler sunmaya devam edeceğiz. Tecrübemiz var, projelerimiz var. Proje bizim için en kolay şey. Geçmişte hizmeti olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Gelecekteki teşekkürü de hak etmemiz için çok çalışmamız gerekecek. Biz bir aileyiz ve bu çalışmaları birlikte hayata geçireceğiz. Sevgiyi büyüterek yolumuza devam edecek,  gönüllere girmek için çalışacağız” dedi.

BAŞKAN TEKİNTAŞ “2014’TE ELDE ETTİĞİMİZ BAŞARIYI ÜST SEVİYEYE TAŞIMAK İÇİN GEREKLİ ÇABAYI GÖSTERECEĞİZ”

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler’i Büyükşehir Belediyesinde ağırlamaktan onur duyduklarını ifade eden Başkan Engin Tekintaşise “Cumhurbaşkanımız tarafından görevlendirilen Ordu Büyükşehir Belediye başkan adayı olan Sayın Bakanıma başarılar diliyorum. İlerleyen süreçte Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarla ilgili bilgileri Sayın Bakanımıza vererek, şehrimizin durumunu aktarmaya devam edeceğiz.  Birlikte 20’de 20 sloganıyla yola çıkarak 2014’te elde ettiğimiz başarıyı üst seviyeye taşımak için gerekli çabayı göstereceğiz. Sayın Bakanımıza hoş geldiniz diyor ve Ordu Büyükşehir Belediyemizde ağırlamaktan onur duyuyoruz “ diye konuştu.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.