son haberler

Gülyalı’da Hamsi Şenliği!

Yayınlanma Tarihi: 19 Kasım 2018 okunma

Gülyalı’da Hamsi Şenliği!
Gündem
0

Ordu’nun Gülyalı ilçesine bağlı Kestane Mahallesi’nde ‘Hamsi Şenliği’ne düzenlendi.

Kestane Mahallesi Muhtarlığı ile Kestane Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen ve bu yıl 4.’sü düzenlenen ‘Hamsi Şenliği’ne, Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Gülyalı Kaymakamı Muhammed Enes İpek, Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen, bazı protokol mensupları ile vatandaşlar katıldı.

Bu yıl 4.’sü düzenlenen ‘Hamsi Şenliği’nde bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz, “Böylesine güzel bir topluluğun arasında olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu vesile ile neşemiz bol olsun, birliğimiz, dirliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun. Geçen yıl kısmet olmadı, gelemedik. Ama bu sene aranızdayız. Sizleri böylesine kalabalık görünce, yüzlerinizin güldüğünü görünce, ayrı bir mutluyum doğrusunu isterseniz. Allah bu birliği, beraberliği kıyamete kadar yaşatsın. Sevinciniz bol olsun. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki Türkiye’de, onun buradaki temsilcisi sıfatıyla hizmetleri yapıyoruz, yapmaya gayret ediyoruz. Eksikliklerimiz elbette var ama bunları tamamlayacağız merak etmeyin. Çalışıyoruz, gayret ediyoruz. İnşallah güzel günler bizi bekliyor değerli kardeşlerim. Sizleri çok seviyoruz, Orduyu seviyoruz. Ordu’nun geleceğine inanın, Türkiye’nin geleceğine inanın, moralinizi yüksek tutun, asla ümitsizliğe kapılmayın. Bu asır bizim asrımız. Her ne yaparlarsa yapsınlar, Aziz Türk Milleti kutlu yoluna devam edecektir” dedi.

Yoğun bir katılımın olduğu ‘Hamsi Şenliği’nde, yerel sanatçılar da sahne alarak, şenliğe katılanlara eğlenceli dakikalar yaşattı.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.