son haberler

Gürel’den Ünye Medyasına Çifte Bayram Ziyareti

Yayınlanma Tarihi: 24 Temmuz 2021 okunma

Gürel’den Ünye Medyasına Çifte Bayram Ziyareti
Gündem
0

TİMEF ve AVKON Genel Başkanı Şakir Gürel, Ünye’deki medya kuruluşlarının Kurban ve Basın Bayramlarını kutladı.

Tüm İletişim Medya Federasyonu (TİMEF) ile Avrasya Medya ve İletişim Konfederasyonu (AVKON) Genel Başkanı Şakir Gürel, Bayram ziyareti için bulunduğu Ünye’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ünye’deki medya kuruluşlarını ve Medya STK’larını ziyaret eden Gürel, Medya Sahiplerinin ve Medya STK Başkanlarının Kurban Bayramı ve 24 Temmuz Basın Bayramlarını kutladı. Gürel ziyaretlerinde ayrıca, yerel medyanın sorunlarına yönelik istişarelerde bulundu.

Gürel sırasıyla Ünye Flash FM-Flash Dijital tv Genel Yayın Yönetmeni ve Ünye Radyo Yayıncıları Derneği Başkanı Hakan Korkmaz, Ünye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ibrahim Coşkun ile Ünye Canik Gazeteciler Cemiyeti Başkanı-Ünye’nin tek günlük gazetesi Kent’in sahibi Ali Öztürk, Alp Medya Ajans-Report TV İmtiyaz Sahibi Hamza Alp, Çakır Medya-A52 TV ve KARTEG-DER Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Çakır’ı ziyaret etti.

24 TEMMUZ BASIN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Gürel ziyaretlere ilişkin şu paylaşımda bulundu; “Ünye Flash FM – Flash Dijital tv Genel Yayın Yönetmeni ve Ünye Radyo Yayıncıları Derneği Başkanı Sn. Hakan Korkmaz’ı ziyaretle güne başladık. Ünye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sn. Ibrahim Coşkun ile Ünye Canik Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sn. Ali Öztürk’ü, Ünye’nin tek günlük gazetesi Kent’deki ofisinde ziyaret ettik. Çakır Medya-A52 TV ve KARTEG-DER Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Cihan Çakır’la çalışmalarını değerlendirdik. Hamza Alp’in kurucusu olduğu, dijital tv yayıncılığına hazırlanan Alp Medya Ajans-Report tv’yi gezdik ve hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Ziyaret ettiğimiz ve ziyaret edemediğimiz tüm meslektaşlarımızın Kurban Bayramı ve 24 Temmuz Basın Bayramlarını kutluyor, ilgileri, misafirperverlikleri ve paylaşımları için teşekkür ediyoruz”

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.