son haberler

Hakkari ve Ünye’nin Ortak Mesajı; Seni Unutmayacağız

Yayınlanma Tarihi: 2 Nisan 2018 okunma

Hakkari ve Ünye’nin Ortak Mesajı; Seni Unutmayacağız
Gündem
0

www.unyetv.net / ÖZEL HABER

Geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Ünyespor’un

emektarlarından Hakkarili Şaban Akbaş’a hem memleketinden hem de yıllardır gönül verdiği Ünye 1957 Spor’dan mesaj var.

2001 yılından bu yana Ünyespor’da masörlük yapan Ünye’nin ve Ünyespor’un sevilen kişilerinden olan Şaban Akbaş geçtiğimiz hafta yaşanan üzücü olayın ardından Van’da son yolculuğuna uğurlanmıştı. Ünye’de Akbaş için yapılan törende futbolcular, yöneticiler ve Ünyeliler gözyaşı dökerken hafta sonu oynanan karşılaşmada Ünye 1957 Spor sahaya “Ruhun

Şad, Mekanın Cennet Olsun Şaban Baba” yazılı pankart ile çıktı. Akbaş’ın ani ölümü futbolcuları derinden üzerken onu unutmayacaklarını açtıkları pankart ile gösterdiler.

Akbaş Ünyeli’lerin yanı sıra memleketi Hakkarili’leri de  derinden üzdü. Bölgesel Amatör Lig 1. Grupta mücadele eden Hakkarispor futbolcuları da ellerinde “Seni Asla Unutmayacağız Mekanın Cennet Olsun Şaban Abi” yazılı pankart ile sahaya çıktı.

Her iki takımın ortak mesajında yer alan Şaban Akbaş aynı zamanda Doğu ile Karadeniz arasında köprü olarak iki yöreyi birbirine bağladı. Hakkari’de yayın yapan bazı yayın organlarında da Şaban Akbaş’ın ölümünden duyulan üzüntü haberlere ve köşe yazılarına yansıdı.

Şaban Akbaş’ın hayatı boyunca Ünye’de boşluğu doldurulamayacak bir yer edinmesinin yanı sıra öldükten sonra da gönül birlikteliği sağlamak adına attığı temelin ilerleyen günlerde daha da pekişmesi bekleniyor.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.