son haberler

Haluk Levent Ordu’ya Geliyor!

Yayınlanma Tarihi: 2 Kasım 2019 okunma

Haluk Levent Ordu’ya Geliyor!
Gündem
0

Sanatçı Haluk Levent Ünye’de sokak hayvanlarının acı durumuna sessiz kalmayarak Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler ile görüştü. Haluk Levent sokak canları projesi kapsamında Ordu’ya geleceğini duyurdu!

Ünye’de sokak hayvanları için yapılan barınakta yaşananlar ülke gündemine otururken, yaşananlar yürekleri sızlattı. Duyarlı vatandaşlar sosyal medyadan görüntüleri paylaşarak kısa sürede milyonlara ulaşıldı. Haber bültenlerine de konu olan olayın ardından Sanatçı Haluk Levent durumu Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler ile görüştü. Sokak hayvanları projesinde yer alacağını duyuran Haluk Levent, “canlarım az önce Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hilmi Güler aradı. Uzun uzun konuştuk. Sorumlular hakkında yasal işlem başlatıldığını artık bu manzaranın yaşanmayacağını iletti. Beni de bu proje ile ilgili Ordu’ya davet etti. Kendilerine teşekkür ettim. En yakın zamanda gideceğim Ordu’ya” dedi.

Haluk Levent Türkiye genelinde Ahbap grubu ile çok sayıda mağdur, yardıma muhtaç insanlara el uzatırken, bir çok sahipsiz ve ilgisiz sokak hayvanları başta olmak üzere hayvanlara sahip çıkmasıyla da gönülleri feth ediyor.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.