son haberler

Hastanede Sanat Sergisi

Yayınlanma Tarihi: 19 Kasım 2019 okunma

Hastanede Sanat Sergisi
Gündem
0

Ünye Devlet Hastanesi’nde fotoğraf sergisi açıldı.

Son dönemde yaptığı çalışmalarda adından sıkça söz ettiren Ünye Devlet Hastanesi  bu kez sanatsal bir çalışmaya imza attı. Fotoğraf Sanatçısı Yılmaz Karaca’nın Ordu ve Türkiye’nin çeşitli yerlerinde objektifine takılan fotoğraflar Ünye Devlet Hastanesi’nde sergilendi.

Hastanenin yönetim koridorunda birbirinden güzel fotoğraflar beğeniye sunudu. Aralarında ödüllü fotoğrafların da yer aldığı serginin açılışına Hastane Başhekimi Dr. Tamer Kutlu, başhekim yardımcıları, hastane yöneticileri, sağlık personeli ve hastane görevlileri katıldı.

Serginin açılışında konuşan Hastane Başhekimi Dr. Tamer Kutlu, “hastane olarak belki bir ilke imza atacağız. Hastalara sağlık hizmeti vermenin yanı sıra sanata da yardımcı olmak istedik. Bizim de bir katkımız olsun istedik. Fotoğraf Sanatçısı Yılmaz Karaca’ya sergisi için olanak sağladık. Biz sağlıkçılar olarak sanata her zaman destek olmaya hazırız” dedi.

Aynı zamanda Bolaman Anadolu Lisesi’nde Rehber Öğretmen olan Fotoğraf Sanatçısı Yılmaz Karaca ise “öğretmenliğimin yanı sıra fotoğraf sanatı ile yaklaşık 12 yıldır ilgileniyorum. Bu serginin ilkini geçen yıl 24 Kasım’da Fatsa’da açmıştık. Bu yıl da Ünye’de Ünye Devlet Hastanesi’nde açma fırsatı bulduk. Yaklaşık 10 gün açık kalacak olan sergimizde daha çok doğa ve yaşamdan fotoğraflar yer alacak. Aralarında ödüllü fotoğraflarımında bulunduğu sergide insan manzalarından kesitler de var. Hastaneler sadece tedavi olduğu yerler değil aynı zamanda dünya ile sanat ile doğa ile bütünleşik bir yer olduğunun fikrini özellikle insanlara vermek için güzel bir başlangıç oldu. Hastane yönetimine bu sergiyi açma fırsatı verdikleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

32 fotoğrafın bulunduğu sergi 29 Kasım Cuma günü akşamına kadar açık kalacak.

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.