son haberler

Hayranlarından Ünye Hediyesi!

Yayınlanma Tarihi: 9 Şubat 2019 okunma

Hayranlarından Ünye Hediyesi!
Gündem
0

Televizyon program yapımcısı ve sunucusu Zahide Yetiş Ünye’de kadınlarla bir araya gelerek cilt bakım kreminin tanıtımı yaptı.

Ünye Ramada Otelde gerçekleşen programda Zahide Yetiş cilt bakımı konusunda bayanlara önerilerde bulundu.

Özür Diledi

Zahide Yetiş daha önce programın 13.00’da yapılacağının duyrulmasının ardından Ordu Giresun Havaalanı’nda uçuşların iptal edilmesiyle yaşanan gecikme nedeniyle Ünyeli kadınlardan özür diledi. Yetiş, Ünye’ye Samsun Havaalanı üzerinden geldiğini belirterek kendisini bekleyenlere teşekkür etti.

Cilt Nemi Önemli

Uzun zamandır kadın kuşağında programı yaptığını ve sağlıkla ilgili bir iş yaptıklarını dile getiren Zahide Yetiş , “Sağlık en kıymetli, en önemli, en özenli olunması gereken program tarzı bence. Çünkü herkes size inanıp güvenip, sağlığını emanet ediyor bazen. Siz “Bunu yapmayın” dediğinizde yapmıyor. Çok büyük bir sorumluluk. O yüzden hem işin ciddiyetinin hem de işin keyfinin farkındayız. Bütün Dermatologlar bu ürünü yazabiliyor. Pahalı da değil eczane satışı var. Kendim de kullanıyorum ve çok memnunum. Bütün bayanlara da tavsiye ederim. Cildin nemlendirilmesi çok önemli ve sadece elimiz, yüzümüz değil tüm vücudumuzun nemlendirilmesi gerekir. Cilt nem istiyor. Cildimizin nemli mi yoksa kurumu olduğunu evde yapabileceğimiz çok basit yöntemlerle görebiliriz. Eğer vücutta nem yoksa vücudumuz kırışmaya başlıyor. Bu yüzden vücudu su ile içerden beslerken dışarıdan ise kremle beslemek gerekiyor. Bu ürünü öneriyorum. Çünkü denedim gördüm ve gayet memnunum. Bu ürünün en büyük özelliği ise 24 saat etkili olması. Bu krem derinin altına geçtiği andan itibaren nüfuz ediyor ve yavaş yavaş derinin içinde çoğalmaya başlıyor. Çoğaldıkça nem de devam ediyor. O yüzden çok kıymetli ve o yüzden bunu anlatmaya çalışıyorum” diye konuştu.

Programda Televizyon program yapımcısı ve Sunucusu Zahide Yetiş’e eşlik eden Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dermatolog Nalan Saraç ise cilt bakımı ile ilgili Ünyeli bayanlara tavsiyelerde bulundu.

Konuşmaların ardından Ünyeli bayanlar Yetiş’e merak ettikleri konularda sorularını yönettiler. Ayrıca programda ürünün tanıtım broşürleri ve deneme ürünleri de dağıtıldı.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.