son haberler

“İnsanımızın Kamplaşmaya Değil, Sevgiye ve Kucaklaşmaya İhtiyacı Var”

Yayınlanma Tarihi: 7 Mayıs 2015 okunma

“İnsanımızın Kamplaşmaya Değil, Sevgiye ve Kucaklaşmaya İhtiyacı Var”
Gündem
0

Kutsal İttifak olarak adlandırılan Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi Ordu Milletvekili adayları seçmen ziyaretlerini sürdürüyor. Ünye Sanayi Sitesini ziyaret eden ve sanayi esnafıyla uzun uzun sohbet eden Milletvekili Adayı Muammer Bilgiç, “İnsanımızın saygı sevgi merhamet ve kucaklaşmaya ihtiyacı var, kamplaşmaya değil” dedi.

7 Haziran seçimleri için çalışmalarının 20. Gününde Korgan, Kumru, Çatalpınar, Ulubey ve Çamaş’ta miting düzenleyen SP ve BBP ittifakı adayları Muammer Bilgiç ve Mehmet Kartal ve Abdullah İstikbal, partililerle birlikte Ünye Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ettiler.

Esnafla uzun uzun sohbet eden, dertlerini dinleyen ve iktidara geldiklerinde uygulayacakları politikalar ve çözüm önerilerini anlatan Milletvekili Adayı Muammer Bilgiç, “Biz istiyoruz ki, usta-çalışan hakkını alsın. Çırakta kalmasın bu sanat diye duamız. ve duamız kabul olsun diyedir çalışmamız. Paranın üzerindeki motor yağı bile kurumadan bankaya yetiştiriyoruz. İnsanımız arasında ayrımlar sol-sağ, Alevi-Sünni, Kürt-Türk yapay ayrımlardır. Aynı apartmanda alt komşunla bu ayrıma bakmadan geçinebiliyorsun da, başkasının üst katında yada alt katında oturanı bu ayrımla neden düşman belliyorsun. Televizyon, komşuluğu bitirdi derdi eskiler, televizyon toplumu ayrıştırdı memleketi bitirdi. Yeniden kucaklaşmak için çalışıyoruz. Biz çalışıyoruz bankalar kazanıyor. İttifakımız dışında diğer partilerin hiç biri bu faizci sömürü sistemine ses çıkarmıyor. Bizim adaylarımız isimlerle ve partilerle yarışmıyor, mücadele etmiyor. Asıl mücadeleyi bu sistemle yarışıyoruz. İnsanımız Marmara’nın kenarında toplu konuta istiflenmiş, turuncu yada yeşil gömlekli, baretli yada kravatlı bu sisteme köle yapılıyor. Diğer partilerin tamamı ben bu işi daha iyi yaparım derken, Saadet Partisi bedel ödeme pahasına insanımızın emeğini sömürttürmeyeceğiz diyor” diye konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.