son haberler

İtfaiye Daire Başkanı Çınkıl Oldu!

Yayınlanma Tarihi: 19 Haziran 2019 okunma

İtfaiye Daire Başkanı Çınkıl Oldu!
Gündem
0

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde İtfaiye Daire Başkanlığına Ünyeli bir isim getirildi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı görevini yürüten Adnan Meral’in emekli olmasının ardından yerine Ünyeli Yusuf Çınkıl getirildi. İtfaiye Daire Daire Başkanlığı’nda Müdahale Şube Müdürü olarak görev yapan Yusuf Çınkıl, İtfaiye Daire Başkanı olarak atandı.  Çınkıl, Başkanlık görevine 18 Haziran 2019 Salı günü itibariyle başladı.

Yusuf Çınkıl kimdir?

3 Temmuz 1984 yılında Ordu’nun Ünye ilçesinde doğdu. İlkokulu Ünye ilçesi Düzköy İlkokulu’nda, ortaokulu Bafra İmam Hatip Lisesi’nde, lise öğrenimini Ünye Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde, lisans eğitimini ise Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde tamamladı.
2007 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nda memuriyet hayatına itfaiye eri olarak başladı. 2010 yılında tayin yolu ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na naklen geçiş yaptı, bir süre itfaiye eğitmeni olarak görev yaptıkdan sonra gönüllü itfaiyeciler birim amiri ve Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM) Birim Amiri olarak görev yaptı. 2014-2019 tarihleri arasında Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı Müdahale Şube Müdürlüğü görevini yürüttü.  Evli ve 1 çocuk babasıdır.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.