son haberler

İYİ Parti’den Çifte Ziyaret

Yayınlanma Tarihi: 12 Mart 2018 okunma

İYİ Parti’den Çifte Ziyaret
Gündem
0

İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı İrfan Demir Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Ünye Ticaret ve Sanayi Odası ile Ünye Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

ÜTSO Ünye’nin Can Damarıdır

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası’na yapılan ziyarette konuşan İlçe Başkanı İrfan Demir “ÜTSO Ünye’nin can damarlarından biridir. İşadamlarımızın temsil noktası olan ÜTSO da önümüzdeki günlerde seçime gidecektir. Ben 3 adayın yarıştığı seçimin hayırlı olmasını diliyorum. Sizlere de yapmış ve yapacak olduğunuz hizmetler için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ÜTSO Başkanı Durmuş Zor ise “Ünye’de siyasi faaliyetlerine başlayan İYİ Parti’ye hayırlı olmasını diliyorum. Hem ilçemiz hem de ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

“Karadeniz Çiftçisinin Yüzünü Güldüreceğiz”

İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı İrfan Demir daha sonra Ünye Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Borsa Başkanı Mustafa Uslu’nun şehir dışında olduğunu ifade eden Meclis 2. Başkanı Erhan Aydın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ülkemiz için, vatanımız için İYİ Parti hayırlı olsun. Ziyaretiniz için teşekkür ederiz” diye konuştu.

Sıcak karşılamadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Demir ise, “ÜTSO ve ÜTB Ünye’nin kalbi gibidir. Çünkü bu iki kurum esnafın ve köylünün nabzının attığı yerdir. İYİ Parti’nin iktidara gelmesi halinde tarım konusunda iki çalışmamız mevcut. Bunlardan biri Fiskobirliğin hayata geçirilmesi diğeri ise Fındık Borsası’nın kurulmasıdır. İktidara geldiğimizde Karadeniz çiftçisinin yüzünü güldüreceğiz” diye konuştu.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.