son haberler

“Karadeniz 360 Derece Sergisi” Herkesi Büyüledi

Yayınlanma Tarihi: 2 Kasım 2019 okunma

“Karadeniz 360 Derece Sergisi” Herkesi Büyüledi
Gündem
0

Ordu Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisinde Resim ve Heykel Sanatçısı Füge Akdağ Demirok’un son dönem çalışmalarının yer aldığı Karadeniz 360 Derece Sergisi sanatseverlerle buluştu. Sergi öncesi Sanat ve Sağlık adlı söyleşi de gerçekleştiren Demirok, günümüzde sağlıkta sanat konusunda ortaya çıkan yeni teoriler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Sergilerini insan ve doğa üzerine temalandıran Füge Akdağ Demirok, bu sergisinde de özellikle Karadeniz kadınını anlatan ve Karadeniz türküleriyle bağladığı tuval resimlerini vatandaşların beğenisine sundu.

“Birlik ve Beraberlik İle Çok Güzel Şeyler Yapılıyor”

Birlik ve beraberlik ile çok güzel şeylerin yapılabileceğini ifade eden Resim ve Heykel Sanatçısı Füge Akdağ Demirok, “Ordu benim için çok değerli bir yer. Bütün çocukluğum burada geçti. Çocukluğumun geçtiği bu şehirde sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Türk Kadınlar Birliği Ordu Şubesi ile birlikte çok güzel çalışmalar yaptık. Birlik ve beraberlik ile çok güzel şeyler yapılıyor ”dedi.

“Bu Sergiyle Sanattaki Derinliği ve İnceliği Hissetmiş Olduk”

Resim ve Heykel Sanatçısı Füge Akdağ Demirok’un bundan sonraki çalışmalarında Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanında olacağını ifade eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adem Atik, “Böyle güzel bir serginin ev sahipliğini yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Füge Hanım’ın buradaki sergisine baktığımızda sanattaki derinliği ve inceliği daha çok hissetmiş olduk. Ordu’da yetişmiş bir sanatçımızın memleketinde sunmuş olduğu bu sergi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarında Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.