son haberler

Kaymakam Eski Heyete Teşekkür Etti

Yayınlanma Tarihi: 10 Ocak 2018 okunma

Kaymakam Eski Heyete Teşekkür Etti
Gündem
0

Ünye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı eski mütevelli heyeti üyelerine veda yemeği düzenlendi.

Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde görev sürelerini tamamlayan eski mütevelli heyeti üyeleri veda yemeğine, Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren, Daire amirleri, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yeni ve eski mütevelli heyeti üyeleri katıldı.

Vakıf toplantılarının uzun ve meşakkatli geçtiğine değinen Kaymakam Güney, “Geçen yıl görev yapan arkadaşlarımıza güzel hizmetlerinin anısına, hatırasına kendilerine hem bir plaket sunacağız, hem de teşekkür edeceğiz” dedi.

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney: “Sosyal yardımlaşma vakfımızda görev yapan mütevelli heyetindeki karar organlarında bulunan görev alan arkadaşlarımız var. Birde sivil toplum örgütlerinden ve mahalli idarelerden seçilerek gelen, hayırseverlerimizden oluşan üyelerimiz var. Bunlar yıl itibariyle değişiyor, dönemler yıllık olarak yılbaşından başlamak üzere, başlıyor ve yıllık olarak değişiyor. 2017 yılında görev almış arkadaşlarımızın görev süresi yılbaşı itibariyle sona erdi yerlerine yeni arkadaşlarımız göreve başladılar. Yeni göreve başlayan arkadaşlarımızla da bugün ilk toplantımızı senenin ilk toplantısını gerçekleştirmiş olduk. Geçen yıl görev alan ve bu yıl görev alan arkadaşlarımızla beraber, biz hem bir veda yemeği kabilinden, hem bir teşekkür kabilinden birlikte bir yemek tertip ettik. Geçen yıl görev alan arkadaşlarımıza yapmış oldukları güzel hizmetlerinin anısına, hatırasına kendilerine hem bir plaket sunacağız, hem de teşekkür edeceğiz.”

Vakıf Toplantıları Uzun ve Meşakkatli Geçer…

Kaymakam Güney: “Vakıf mütevelli heyet üyeleri, yapmış olduğu işe uygun olarak hiçbir ücret alınmadan tamamen meccanen, fisebilillah dediğimiz ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak, doğru ve isabetli kararlar alınması noktasında görüşünü, iradesini, kararını beyan eden arkadaşlarımızın çalışmalarından, emek vermesinden oluşan bir faaliyetler bütünü. Gerçekten vakıf toplantıları uzun ve meşakkatli geçer. Bizim sivil üyelerimiz, seçilmiş üyelerimizde geçen yıllarda yapılan toplantılarda, iki haftada bir toplantılarımız gerçekleşiyordu, hemen, hemen bütün toplantılara katıldıklarını ve aktif olarak bütün toplantılarda görevlerini ifa ettiklerini biz biliyoruz. Kendilerine yapmış oldukları güzel hizmetler dolayısıyla bir kez daha teşekkür ediyorum. Yeni gelen arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum, görevini tamamlayan arkadaşlarımıza da bundan sonraki yaşamlarında mutluluk ve başarı dileklerimle kendilerini tebrik ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Yaptığı konuşmasında 2017 yılı içerisinde görev yapan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı eski mütevelli heyeti üyelerine teşekkürlerini sunan Kaymakam Güney; eski mütevelli heyeti üyeleri gönül Güven ve İsmail Akpınar’a plaketlerini takdim etti. 2018 yılı içerisinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetinde 2 muhtar ve 1 dernek üyesi olmak üzere toplamda 3 kişi değişti.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.