son haberler

Kaymakam Güney’den Bayram Mesajı

Yayınlanma Tarihi: 22 Mayıs 2020 okunma

Kaymakam Güney’den Bayram Mesajı
Gündem
0

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney yayınladığı bayram mesajında bu bayramın evlerde geçeceğine dikkat çekerek “Sağlıklı günlerde tekrar buluşacak, sevdiklerimize kucak dolusu sarılacağız” dedi.

Ramazan Bayramı öncesi bir mesaj yayınlayan Kaymakam Ümit Hüseyin Güney “Bayramlar, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olan, sevinç ve kederlerin paylaşılarak manevi coşkunun yoğunlaştığı müstesna zaman dilimlerindendir. Milletçe hep beraber bir bayramı daha kutlayacak olmanın sevinç ve manevi hazzını hissetmekteyiz.
Arife gününden, bayramın son gününe kadar 23-24-25-25 Mayıs tarihlerinde ülke genelinde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Koronavirüs (Covid-19) salgınından vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla alınan tüm tedbirlere hep birlikte uymalıyız. COVİD-19 tedbirleri kapsamında bu bayram sevdiklerimiz ile bir araya gelemeyeceğiz. Uzun süredir çocuklarını, torunlarını kucaklayamayan büyüklerimiz üzülmesin. Gelecek bayramları hep birlikte kutlayabilmek için; sizlerin ve bizlerin sağlığı için bu bayram evlerimizdeyiz. Sağlıklı günlerde tekrar buluşacak, sevdiklerimize kucak dolusu sarılacağız. Çocuklarımız yine sokaklarımızı renklendirecek.
Bu duygu ve düşüncelerle daha güzel ve sağlıklı yarınlarda buluşmak dileğiyle, Bayramın Ülkemize, Aziz Milletimize, güzel Ünye’mize ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diler, Ünyeli tüm vatandaşlarımızın ve kamu görevlisi arkadaşlarımın “Ramazan Bayramını” kutlar, sevgi ve saygılar sunarım” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.