son haberler

Kayyum Sürecinde Olan Takıma İnsani Destek!

Yayınlanma Tarihi: 6 Aralık 2019 okunma

Kayyum Sürecinde Olan Takıma İnsani Destek!
Gündem
0

Ünye 1957 Spor’da yönetim belirsizliği devam ederken futbolcuların insani ihtiyaçlarının karşılanacağı ifade edildi.

Yönetimin iki kez olağanüstü kongreye gitmesine rağmen yönetim oluşmayan Ünye 1957 Spor’da yeni bir gelişme yaşandı. Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ile birlikte Cevizdere’de Bulunan Binicilik Tesisleri’nde yaptıkları incelemelerin ardından Ünye 1957 Spor futbolcularıyla bir araya geldi. Futbolcuların sorunlarını dinleyen Güney ve Tavlı sorunların çözümü noktasında elinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.

“Kayyumu Kaymakam Atamıyor, Mahkeme Atıyor”

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, “Mevcut yönetim olağanüstü kongre kararı aldı. İlkinde çoğunluk sağlanamadı, ikincisinde de yönetim oluşmadı. Şuanda yeni yönetim oluşmadı ama mevcut yönetim devam ediyor. Herkes kayyum atanmasıyla ilgili süreçten bahsediyor. Fakat şuan itibariyle bizim Kaymakamlık olarak kayyum atamamız veya birisini belirlememiz mümkün değil. Kayyumu mahkeme atıyor. Süreçte bir kaç ay sürüyor. Ama bizler Ünye 1957 Spor’un gerek kaymakamlık gerek belediye olarak, gerekse halk olarak sahip çıkacağız. Ancak ekonomik zorluklar spor kulüplerinde olduğu gibi ekonomik sıkıntı her yerde yaşandığında mütevazi imkanlarla bu sezonu ligde kalacak şekilde sürdürebilecek bir ortamı, şartları oluşturmaya çalışacağız. Bir kaç haftadır zorluk yaşadığınızı, sıkıntınızı biliyoruz. Yeni yönetimin oluşmasıyla ilgili bizler işbirliği içerisinde yeni yönetimi oluşturacağız. Endişe etmeyin. Sizlerin katkılarıyla bizler size abilik hamilik yapacak bir yönetim oluşturmaya çalışacağız. Ama siz de sahada bizimle olun. Elimizi güçlendirin” dedi.

“Öyle Atmayla Sıkmayla Olmuyor Bu İşler”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “ Ünye’nin gönlünün, rızasının oluştuğu, Ünyespor’a eski sevginin oluştuğu bir ortam için gayret içerisindeyiz. Çünkü biz bunu bir yıl öncesinde yaptık, bir noktaya getirdik ama malesef alan arkadaşlarımız kendilerini yüksek özgüvenden dolayı bugün bulunduğumuz noktaya getirdiler. Anlaşılıyor ki bu takım birilerinin tek başına götüreceğiz, yürütebileceği bir iş olmadığı ortada. Öyle atmayla sıkmayla olmuyor bu işler. Demekki birlikte, beraber, Ünye’nin değerleriyle yürütmek lazım. Ünye’nin kabul ettiği şekliyle yönetmek lazım. Yoksa kendi başınıza yönetimi alır ben yürütürüm derseniz yalnız başınıza kaldığınızda takım da bu halde olur. Onun için inşallah bundan sonraki süreçte geçen yıl tekrarlanan bu hatayı, geçmişte de bunların aynıları yaşandı İnşallah daha tekrar yapmadan birlik ve bütünlük sağlayacak bir arkadaşla birlikte bizde yanında olarak tekrar sürmesine vesile oluruz diyoruz” diye konuştu.

Yapılan toplantıda Ünye 1957 Sporlu futbolcuların yemek sorununun Kaymakamlık ve Belediye olarak çözüleceği ifade edilirken futbolcuların maaş, prim gibi alacaklarına yönelik ise çalışmanın yeni yönetim tarafından yapılacağı belirtildi. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ayrıca takımın bu hafta sonu oynayacağı Çankırı deplasmanı için de destek olacağını kaydetti.

 

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.