son haberler

Kıran Kırana Bir Maç!

Yayınlanma Tarihi: 12 Haziran 2018 okunma

Kıran Kırana Bir Maç!
Gündem
0

AK Parti Ordu Milletvekili adayı Yavuz Selim Kıran öğrencilerle halısaha maçı yaptı. Sosyal medyadan öğrencilerin halı saha maçı çağrısını karşılıksız bırakmayan Kıran, “Takımı toplayın, geliyorum. Kaybeden baklavayı alır” diyerek sahaya çıktı. Kıran kırana geçen mücadelenin kazananı, Yavuz Selim Kıran’ın takımı oldu. Karşılaşmanın sonunda çektirilen toplu fotoğrafın ardından Ak Parti Ordu Milletvekili Adayı Yavuz Selim Kıran tüm oyunculara baklava ikram etti.

Sosyal medyadan Kıran’a daveti yapan Oğuzhan Yiğit; “Öncelikle Vekil adayımızın sosyal medya üzerinden yapılan çağrımıza cevap vermesinden dolayı çok şaşkın ve memnun olduğumuzu söylemeliyim. Gençlerin yanında olduğunu hissettirmesinden dolayı, takım olarak  kendisine çok teşekkür ediyoruz. Belki bu gece burada yenildik ama en kısa zamanda bu maçın rövanşını istiyoruz.” dedi.

Ordu Milletvekili adayı Yavuz Selim Kıran ise; “Genç arkadaşlarımızın sosyal medya aracılığıyla bizlere ulaştırdığı talebini memnuniyetle karşıladık. Ve bu akşam güzel bir havada güzel bir maç yaptık. Maçın kazananı ise ‘dostluk’ oldu.

16 yıldır gençlere önem veren Ak partimiz, onların her zaman yanında oldu. Bunu bu gece bir kez daha hissettirdik. Çünkü inanıyoruz ki gençlerin enerjileriyle ülkemiz, 2023 ve 2071’e daha sağlam adımlarla ilerleyecek” dedi.

Maçın rövanşı için sosyal medyada talepte bulunan gençlere, Ak parti Milletvekili Adayı Kıran, “Çok zayıftınız. Bi dahakine daha güçlü takımla gelin” diyerek cevap verdi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.