son haberler

Kıranlı’dan Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Yayınlanma Tarihi: 9 Ocak 2020 okunma

Kıranlı’dan Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
Gündem
0

Teknikerler Derneği ORDU İl Başkanı Musa Kıranlı yaptığı açıklamada gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Kıranlı mesajında, “Gazetecilik, bir iş ve meslek olmakla birlikte aynı zamanda yapılan işin niteliği ve vasfı itibarıyla bir kamu hizmeti olup kamuoyu oluşmasında başlı başına bir kuvvet, bir rehberdir.

Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden gazeteciler, vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olmaktadırlar.

Bu duygu ve düşüncelerimle; Bir fotoğraf karesi için saatlerce en doğru anı bekleyen, bir satır haberle birçok hayata umut olabileceği gerçeğini unutmadan çalışan; kamuoyunun bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesinde büyük rol üstlenen, şehrimizde faaliyet gösteren ulusal ve yerel basınımızın temsilcileri başta olmak üzere;  tüm basın mensupları ve basın gönüllülerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten duygularımla kutluyor,  sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.