son haberler

Küçük Ağa Dizisi’nin Maho’su Ünye’de

Yayınlanma Tarihi: 30 Nisan 2015 okunma

Küçük Ağa Dizisi’nin Maho’su Ünye’de
Gündem
0

Merkür Kültür Sanat ve İletişim Derneği’nin düzenlediği ünlü buluşmaları programları Ünye’de de gerçekleşti.

En son Küçük Ağa dizisinde Maho Ağa karakteriyle tanıdığımız Ünlü Sinema ve Dizi Oyuncusu Hakan Bilgin Ünye Belediye Kültür Sarayı’nda Ünye Sanat Tiyatrosu üyeleriyle bir araya geldi.

Tiyatroya ilk başladığı yerleri yeniden görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Dizi, Sinema ve Tiyatro Oyuncusu Hakan Bilgin; “Biz Ordu Belediye Tiyatrosu’nda çırak olarak çalışırken kalfalar var ve ustalar vardı. Coşkun ağabey de onlardan birisiydi ve en yakın ilişki kurduğum kişilerden biriydi.

kucukaga_dizisinin_mahosu_uDolayısıyla sonra birkaç kez İstanbul’da karşılaşmıştık ve bir gün yine telefonla görüşürken böyle bir davette bulundu. Benim için büyük bir şereftir ve şanstır geldiğimiz yeri tekrar ziyaret edip, yola çıktığım yeri tekrar görmek. Onun için büyük bir keyifle geldim. Ordu’da beraber liseyi okuduğum arkadaşlar var fırsatımız olursa onlarla görüşmek isterim. Hayattan bir kaçamaktır bizim için bu tür ziyaretler çünkü o boşluğu yakaladığında insan çok mutlu oluyor. Son rol aldığımız “Küçük Ağa” dizisi bitti ve görüştüğüm birkaç proje var, bunları da değerlendirmeye devam ediyoruz” dedi.

Merkür Kültür Sanat ve İletişim Derneği Genel Koordinatörü Ramazan Maskar; “Merkür Sanat Derneği adı altında yaklaşık bir yıl önce kurulan bir kültür, sanat derneğimiz var. Derneğimiz kurulduğu günden beri çok güzel etkinlikleri oluyor. Gerek müzik gerek resim, tiyatro alanında çok önemli faaliyetlerde bulunduk. Ünlü buluşmaları diye bir program yapıyoruz ve her ay bir ünlü oyuncumuzu davet ediyoruz. Ordulu olması şart olmaksızın getiriyoruz, Ordulu gençler ve halk ile buluşturup söyleşi yapıyoruz hem sanatçılarımızı tanıtıyoruz hem de Ordumuzun tanıtımı adına böyle bir çalışma yapıyoruz” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.