son haberler

Kurtulmuş’tan Ünye’nin Reklam Filmi’ne Tam Not

Yayınlanma Tarihi: 5 Mayıs 2018 okunma

Kurtulmuş’tan Ünye’nin Reklam Filmi’ne Tam Not
Ekonomi
0

https://www.youtube.com/watch?v=SlCvlfykKsc&feature=youtu.be

Kültür ve Turizm Bakanı-Ordu Milletvekili Numan Kurtulmuş Ünye’de Ünye Belediyesi tarafından hazırlatılan reklam filminin galasına katıldı.

Ünyeli Yapımcı Selim Tuncer tarafından hazırlanan Ünye’nin tanıtımına ışık tutacak olan reklam filminin Atakale’de galası yapıldı. Filmin galasına Kültür ve Turizm Bakanı-Ordu Milletvekili Numan Kurtulmuş’un yanı sıra Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün başta olmak üzere siyaset ve iş dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

Filmin galasına davet edilen sanat, spor ve basın dünyasından önemli isimler de Ünye’ye geldi. Emel Müftüoğlu, Niran Ünsal, Uğur Arslan gibi ses sanatçılarının yanı sıra Yeşilçam emektarları da galaya katıldı.

İngilizce ve Türkçe olmak üzere şimdilik iki dilde hazırlanan reklamı izleyen Bakan Kurtulmuş, “bu güzel filmi ortaya çıkaran, emeği geçen bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Belediye Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum. Yapımcımızı tebrik ediyorum. gerçekten çok güzel bir tanıtım ortaya çıkmış. Ünye, Karadeniz’in şehirleri arasında hatta Türkiye’nin şehirleri arasında fiziki konumu başta olmak üzere tüm güzellikleriyle çok önemli bir şehrimiz. Ben de Ünye doğumlu biri olarak çocukluğumu burada geçiren biri olarak bilhassa bunları izleyince çocukluğumuzdaki o güzellikleri hatırladık. Biz de hemen Kültür ve Turizm Bakanlığımızın resmi internet sayfasına filmi koyarak Dünya’nın görmesini sağlayacağız” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise “Ünye’nin tanıtım filmi var ancak Ünye’nin reklam filmi olması için ilk olarak Ünye Tanıtım Derneği’ni kurduk. Aslında 3 yıl önce bu çalışmayı planladık ancak o zaman Ünye buna hazır değildi. Bir üç yıl içinde birçok projeyi tamamladık. Bir Kültür Yolu projesi oluşturduk. Birçok tarihi binayı restore ettik. Doğamızı, Tarihimizi, Kültürümüzü öne çıkarak bir reklam filmi ortaya çıkardık. Şu anda Türkçe  ve İngilizce versiyonları hazırlandı. Önümüzdeki günlerde Arapça ve Farsça dillerinde de hazırlanarak tüm Dünya’nın bu filmi görmesi sağlanacak” diye konuştu.

Ünye’nin Turizm Logosu Belli Oldu

Ünye’nin reklam filmi galasında ayrıca yine Ünyeli Selim Tuncer imzalı bir turizm logosu da hazırlanarak beğeniye sunuldu.

Salı Günü Tüm Kanallarda

Galası yapılan reklam filminin kısa versiyonunun tüm ulusal kanallarda Salı günü yayımlanacağı da öğrenildi.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.