son haberler

Meclis, Mart Toplantısını Yaptı

Yayınlanma Tarihi: 2 Mart 2021 okunma

Meclis, Mart Toplantısını Yaptı
Gündem
0

Ünye Belediye Meclisi Mart Ayı olağan Toplantısını gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı başkanlığında toplanan meclis üyeleri gündemdeki maddeleri görüştü. Gündem maddelerine geçilmeden önce Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, 1 aylık değerlendirme ve Ankara temaslarıyla ilgili bilgilendirmede bulundu.

Kültür Merkezi inşaatı, Organize Sanayi Bölgesi Alt Yapı Yapım İhalesi, Ünye Kalesi, Derelerin Islahı, Elektrik kablolarının yer altına alınması çalışmalarıyla ilgili Ankara’da temaslarda bulunduğunu belirten Başkan Tavlı, “başta Ünye’nin yıllarca yapılması için çözüm aradığı OSB için Allah’a şükürler olsun alt yapı yapım ihalesinin gerçekleşmesiyle bir adım daha atıldı. Beklenen, özlenen Ünyemiz açısından önem arz eden bu sorunumuzun çözüme kavuşuyor olmasından ziyadesiyle memnun olduğumuzu belirtmek istiyorum. Diğer taraftan derelerimizin ıslahı ve diğer sorunlarımızla ilgili görüşmelerden olumlu sonuçlar aldık” dedi.

Başkan Tavlı’nın konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün biri gündem dışı 8 madde Meclis üyeleriyle görüşüldü.

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.