son haberler

“MEVLİT KANDİLİ, BİR FIRSATTIR”

Yayınlanma Tarihi: 28 Ekim 2020 okunma

“MEVLİT KANDİLİ, BİR FIRSATTIR”
Gündem
0

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Mevlid Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Peygamber Efendimiz, insanı insan yapan bütün güzelliklerin, ahlâkî erdemlerin odaklandığı bir şahsiyettir. O’nun hayatında bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatacak güçlü bir ışık, güzel bir örnek vardır. Mevlit Kandili, peygamberimizin yaşayışını, hadis-i şeriflerini, mesajlarını yeniden hatırlamak, yeniden düşünmek ve layıkıyla anlamak için bir fırsattır.” dedi

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Bakan Tavlı, mesajında, “Bu mübarek geceye bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Peygamber Efendimiz, Allah’ın insanlığa gönderdiği son peygamberdir. O, âlemlere rahmet olarak gönderilmiştir.” dedi.

-“Peygamber Efendimiz, âlemlere rahmet olarak gönderilmiştir”-

Peygamber efendimizin alemlere rahmet olarak gönderildiğini ifade eden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Mevlid Kandiline bir kez daha ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız. Kandillerin toplum hayatımızda çok özel bir önemi ve vazgeçilmez bir yeri vardır. İnsanlığa rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimizin doğumu vesilesiyle kutladığımız Mevlit Kandili de bu özel günlerin en başında yer almaktadır. Peygamber Efendimiz, âlemlere rahmet olarak gönderilmiştir. Sevgi ve imanı toplumsal barışın temel taşı yapan Peygamber Efendimiz, insanı insan yapan bütün güzelliklerin, ahlâkî erdemlerin odaklandığı bir şahsiyettir. O’nun hayatında bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatacak güçlü bir ışık, güzel bir örnek vardır. Mevlit Kandili, peygamberimizin yaşayışını, hadis-i şeriflerini, mesajlarını yeniden hatırlamak, yeniden düşünmek ve layıkıyla anlamak için bir fırsattır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin Mevlid Kandilini kutluyor, ülkemize ve İslam Âlemine hayırlar getirmesini diliyorum.”

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.