son haberler

MHP’den İskele’de İftar Programı

Yayınlanma Tarihi: 6 Haziran 2018 okunma

MHP’den İskele’de İftar Programı
Gündem
0

Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Başkanlığı tarafından Ünye İskelesi’nde gerçekleştirilen iftara yoğun katılım olduğu gözlendi.

Kur’an-ı Kerim ve duanın ardından oruçlar hep birlikte açıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Başkanı Hacı Demir yaptığı konuşmada “Milliyetçi Hareket Partisi Ünye ilçe başkanlığının düzenlemiş olduğu iftar programına katılan il teşkilatımıza, ilçe teşkilatlarımıza, mahalle muhtarlarımıza, dernek başkanlarına, sendikalarımıza, ocak başkanlarımıza, patimize gönül vermiş bütün dava arkadaşlarımıza, uzaktan yakından katılan bütün misafirlerimize ve bu organizasyonda emeği geçen herkese cani gönülden çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Yeni Sitem Yepyeni Bir Dönem Kapısı”

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Adayı Fazlı Yüksel: “Bu mübarek ramazanda sizlerle buluşmanın sevincini ve heyecanını yaşıyorum. Değerli dava arkadaşlarım, sevgili hemşerilerim n mutlu bizlere ki muzaffer günlerin arifesinde, 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala  bu mübarek iftar saatinde bir araya geldik. Ecdadın emanetleri omuzlarımızda geleceğe yürüyoruz. Millet aklıyla Cumhur ittifakına can veriyoruz, ruh katıyoruz, aklımızda hep Türkiye her zaman Türklüğün bekası var. Önümüzde yeni ve tarihi bir imtihan vardır, büyük Türk milleti 24 Haziran 2018’de hem 13. Cumhurbaşkanını hem de 27. Dönem Türkiye Büyük Millet meclisi muhterem üyelerini aracısı seçecektir. Bu manada 24 Haziran seçimleri Cumhuriyet tarihinin en kritik, en statik, en mühim seçimi olacaktır. Kalan 19 günde ev, ev, kapı, kapı, sokak, sokak gezip, gönüllere girip kendimizi anlatmalıyız. Yeni sitem yepyeni bir dönem kapısını aralarken, Türkiye Büyük Millet Meclisine sayısal ve siyasal olarak çok güçlü bir MHP’nin desteğini almak için var gücümüzle mücadele etmeliyiz” diye konuştu.

“Recep Tayyip Erdoğan’a Oy Vermek Şereftir”

MHP Ordu Eski Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Cemal Enginyurt programda yaptığı konuşmada, “inşallah 24 Haziran’da tarih bu akşam olduğu gibi Ülkücüleri alkışlayacak. Çünkü ülkücüler tarih yazıyor. Çünkü ülkücüler devlete sahip çıkıyor.  Çünkü ülkücüler Cumhuriyete sahip çıkıyor. Etrafımız çepe çevre hainlerle kuşatılmışken, Emperyalist Amerika, Kapitalist Avrupa, Siyonist İsrail gözünü Türkiye’ye dikmişken, Ülkcü’ler ne Amerika, ne Rusya, ne Çin.. Her şey Milliyetçi Türkiye için diyor. İşte bu akşam bu meydanda 5000 kişiyle gösterdiniz ki Ünye Cumhur İttifakına sahip çıkıyor, Ünye Fazlı Yüksel’e sahip çıkıyor. Sizi yok sayanları 24 Haziran’da yok sayacaksınız. Ünye’yi yok sayanları, Ünyeli’yi adam yerine koymayanları 24 Haziran’da sandığa gömeceksiniz inşallah. Bütün Türkiye şunu bilsin ki Türk Milliyetçilerinin Lideri Devlet Bahçeli bir söz verdi. Dedi ki bizim Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ben ve arkadaşlarım bu söze inandık, itimat ettik. Gece 03’te yatıp, sabah 07’de kalkıyoruz. ve Recep Tayyip Erdoğan’a dağ taş oy istiyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki Selahattin Demirtaş’a oy isteyen hainlere oy vermektense Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermek şereftir” diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Başkanlığının Ünye iskelesinde düzenlediği açık hava iftar programına MHP Ordu Milletvekili Adayları Cemal Enginyurt, Fazlı Yüksel, MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren, Ak Parti Ünye İlçe Yöneticileri, MHP Ünye İlçe Başkanı Hacı Demir başta olmak üzere İl ve İlçe Teşkilatı üyeleri, ocak başkanları, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.