son haberler

Mimar Şen “Ünye’nin Her Zaman Hizmetinde Olacağım”

Yayınlanma Tarihi: 19 Şubat 2019 okunma

Mimar Şen “Ünye’nin Her Zaman Hizmetinde Olacağım”
Gündem
0

Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen yaptığı yazılı açıklamada ” Bize ne zaman ihtiyaç ve görev düşerse bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da Ünye’nin ve vatandaşlarımızın emrinde olacağım.Her zaman bu sokaklarda olmaya ve Ünye adına bir şeyler yapmaya gayret edeceğim” dedi.

Ak Parti’den Ünye Belediye Başkan Aday Adayı olan ve bu güne kadar Ünye’de vatandaşla iç içe bir çalışma sergileyen Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen bir mesaj yayınlayarak teşekkür etti.

“Gönül Gönüle Birliktelik Sağladık”

2019 seçiminin önemine dikkat çeken Mimar Şen, “2019 yerel seçimlerinde aday adayı olarak geçirdiğimiz süreçte memleketimize hizmet aşkıyla yola çıktık. Geçmişimizin bize kattığı değerler ile geleceğimiz için, milletimiz ve Ünyeliler adına, Ünye’ye gönülden hizmet edebilmek  üzere hemşerilerimizin isteği üzerine aday adaylığı yoluna çıktık.  Yaklaşık 1 yıllık bu süreçte sizlerle ve Ünyeli hemşerilerimle sahalarda el ele gönül gönüle en kalbi duygu ve yaklaşımlarımızla birlikte olduk. Hem, tüm geçmişimde hem de; bu çalışma süresince bana verdiğiniz çok kıymetli desteklerinizden dolayı hepinize sonsuz teşekkürümü sunarım. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

“Ünye İçin Projelerimi Hazırladım”

Bundan sonraki süreçte Ünye için hazırladığı projeleri şehrin gelişmesi ve kalkınması adına kullanılması konusunda açık kapı bırakan Mimar Nihat Şen, “Belediye başkanlığı adaylığı müracaatımdan önce Ünye için acil yapılması gereken 85 projemi hazırlayarak yola çıktım.Yani bu hizmete talip olmadan Ünye için gerekli olan projelerimi finansman modellemelerini de çözerek proje görsellerine dek hazırladım.Ünye’ye sevdam hiç bitmeyecek, benim Ünye’ye hizmetim de hiç bitmeyecek. Bu zamana kadar bu şehir için güzel planlar yaptık bundan sonra da inşallah  projelerimizle ve çalışmalarımızla destek vermeye devam edeceğiz “diye konuştu.

“Ne Zaman Görev Düşerse Hazırım”

Mimar Şen sözlerini şöyle sürdürdü; “Adaylık açıklamasından sonra dahi 1 aylık süreçte ben yine Ünye için  sahada çalışmalara devam ettim.Bu süreçten sonra Vatandaşlarımızın bize olan güveni ve desteği devam ettiğinden,kamuoyunda ismimiz değişik şartlarda konuşulmaya devam etmiştir. Bu konular şahsımdan habersiz konuşulan konulardır. Şahsımın bu yönde herhangi bir talep ya da girişimi olmamıştır. Bize ne zaman ihtiyaç ve görev düşerse bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da Ünye’nin ve vatandaşlarımızın emrinde olacağım.Her zaman bu sokaklarda olmaya ve Ünye adına bir şeyler yapmaya gayret edeceğim.  Devletimizin, milletimizin  ve Ünye’nin her zaman hizmetinde olacağım.”

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.