son haberler

Müftülükten 5 Vakit Namaza Katılanlara Ücretsiz Gezi

Yayınlanma Tarihi: 19 Haziran 2015 okunma

Müftülükten 5 Vakit Namaza Katılanlara Ücretsiz Gezi
Gündem
0

Ünye Müftülüğü, “Gençlerimiz Değerlerimizdir” projesi kapsamında 10–18 yaş gurubunda olup Ramazan Ayı boyunca Ünye Merkez Büyük Camiinde 5 vakit namaza katılan çocukları, ücretsiz İstanbul ve Çanakkale gezileri ile ödüllendirecek.

Program, Ramazan ayının birinci günü öğle namazı ile başladı ve Ramazan Bayram Namazı ile son bulacak. Ödülü kazanan çocuklar ise bayramın üçüncü günü yola çıkacak.

Konu hakkında bir açıklama yapan Ünye İlçe Müftüsü Vedat Başsan; “Gençlerimiz Değerlerimizdir projesi kapsamında 10–18 yaş gurubu aralığında bulunan kız ve erkek çocuklarımızı, Ramazan ayı boyunca 5 vakit namaza gelmeleri şartı ile Ramazan Bayramı sonunda İstanbul ve Çanakkale gezileri ile ödüllendireceğiz. Gerçekleştireceğimiz bu gezi programları ile çocuklarımıza tarihi ve kültürel değerlerimizi tanıtarak, gençlerimizin dini ve ahlaki gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz” dedi.

Ailelere çağrı da bulunan Başsan; “Çocuklarımız bizim geleceğimizin teminatıdır. Gelecekte yaşanabilir bir Türkiye için çocuklarımızın eğitimi çok önem taşımaktadır. Annesine, Babasına saygılı, vatanına, milletine ve dinine faydalı bir gençlik geleceğimizin teminatıdır. Gençlerimizin hayata daha güvenle bakmalarını sağlamak adına bizlere yardımcı olmanızı ve programa çocuklarınız ile birlikte sizlerin de katılmasının faydalı olacağını düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.