son haberler

Neva Eczanesi Hizmete Girdi

Yayınlanma Tarihi: 17 Ocak 2020 okunma

Neva Eczanesi Hizmete Girdi
Gündem
0

İşletmeciliğini Ünye Mustafa Rakım Anadolu Lisesi Müdürü Hüsamettin Aydemir’in kızı Ecz. Sümeyye Hendekçi’nin yaptığı Neva Eczanesi düzenlenen törenle Ünye Devlet Hastanesi karşısında açıldı.

Ünye Neva Eczanesi düzenlenen törenle Ünye Devlet Hastanesi karşısında açıldı. İşletmeciliğini Ünye Mustafa Rakım Anadolu Lisesi Müdürü Hüsamettin Aydemir’in kızı Ecz. Sümeyye Hendekçi’nin yaptığı Neva Eczanesi yapılan duanın ardından açılış kurdelesinin kesilmesi ile hizmete girdi.

Vitamin, anne-bebek, kişisel bakım, ağız ve diş bakımı, medikal, derma kozmetik, gıda takviyesi, bitkisel tavsiye gibi çeşitli hizmetlerle faaliyet gösterecek olan Neva eczanesinin açılış kurdelesini Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Belediye Başkanvekili Ali Kemal Mehel, Ecz. Sümeyye Hendekçi ve Ecz. Hendekçi’nin babası Ünye Mustafa Rakım Anadolu Lisesi Müdürü Hüsamettin Aydemir kesti.

Açılışta Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Eczane’nin Ünye’ye hayırlı olmasını dileyerek işletmeci Hendekçi’yi tebrik etti.

Neva Eczanesi’nin açılışı ile ilgili olarak konuşan Ecz. Sümeyye Hendekçi; “Gelişen, büyüyen ve güzelleşen Ünye’mizde insan sağlığına atılan adımların son derece anlamlı ve önemli olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda insanlarımıza şifa dağıtmaya, toplum sağlığı konusunda Ünye’ye katkıda bulunmak için elimizden gelen gayreti göstereceğim. Halk sağlığına hizmet etmek benim için çok onur verici bir durum. Bu mutlu günümde beni yalnız bırakmadığını için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.