son haberler

O Ziyareti Başkan Değerlendirdi!

Yayınlanma Tarihi: 28 Ocak 2020 okunma

O Ziyareti Başkan Değerlendirdi!
Gündem
0

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin GÜNEY’in geçtiğimiz hafta Kent Konseyine yaptığı ziyaretin ardından Kent Konseyi Başkanı Sevindik Diktepe Demir yazılı bir açıklama yaparak ziyaret değerlendirdi.

Yılın İlk Ziyareti

Kaymakam Güney’in Kent Konseyi’ne 2020 yılının ilk ziyaretini gerçekleştirdiğini ifade eden Başkan Demir, “ Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin GÜNEY, Ünye Kent Konseyi’ni ziyaretinde konsey toplantısına katılarak çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Kaymakamımız Sayın Ümit Hüseyin GÜNEY Konseyimize yaptığı ziyaretle Ünye Kent Konseyi’nin 2020 yılının ilk misafiri oldu. Ünye Kent Konseyi Yürütme Kurulu olarak, Kentimizin kaynaklarını verimli kullanıp, katılımcılık ve ortak akla dayanan ve uzlaşmayı esas alan prensipler doğrultusunda STK ve hemşehrilerimizle birlikte, kentlilik bilincini oluşturmak, kentimizin gelişim ve değerini artıracak çalışmalarda hep birlikte bulunma arzusundayız. Bu temel prensipten hareketle konseyimizde oluşturduğumuz Çalışma Gruplarımızın prejeleri üzerindeki çalışmaları devam etmektedir. Sayın Kaymakamımızı projelerimiz hakkında bilgilendirerek; Kentimizin gelişimi, bununla birlikte ortaya çıkan gereksinimleri, kentimizin ortak değerlerinin sahiplenilmesi ve korunması ile ilgili olarak bilgi alışverişinde bulunduk” dedi.

“Eğitimden Spora Önerilerimizi İlettik”

Başkan Demir ziyarette ayrıca Kent Konseyi’nin önerilerini de Kaymakam Güney’e ilettiklerinin altını çizerek, “Sayın Kaymakamımız bağımlılıkla mücadele kapsamında gençlerimizin spora yönlendirilmesinin önemi ve gereğini anlattı. Gençlerin spora teşvik edilirken, spor aktivitelerinin çoğaltılması ve Amatör spor kulüplerinin desteklenmesi ve antreman sahalarının yapılması ile ilgili önerilerde bulundu. Dezavantajlı kesim için çocuk ve gençlerimize kendi mahallerinde sosyalleşebilecekleri uygun mekanlar ve alanların oluşturulmasının gerekliliğinden bahsetti. Konseyimizin yaptığı çalışmalar ve önerilerimiz Sayın Kaymakamımız tarafından beğenildi” diye konuştu.

“Yeni Yeri Kent Konseyi’ne Uygun”

Ünye Kent Konseyi’nin yeni yerine taşındığına da dikkat çeken Demir, “ziyaret Kaymakam Bey’in konseyin Seçimli Genel Kuruldan sonra, taşındığımız yeni yerine ilk gelişi ve hayırlı olsun ziyareti oldu. Ayrıca kendisi binamızı çok beğendiğini ve tarihi binanın tam da Konseye uygun bir yer olduğunu ifade etti. Ünye Kaymakamımız Sayın Ümit Hüseyin GÜNEY’e Konseyimize yaptığı nazik ziyaret ve samimi sohbeti için teşekkür ederiz. Ünye Kent Konseyi yapılan Seçimli Genel Kuruldan sonra Hamidiye Mah. Saray Cad.  Saray Apt.  No:2  Kat:3 adresinde faaliyetlerini devam ediyor” diyerek sözlerini tamamladı.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.