son haberler

Odanın İlk Projesi İyi Tarım Oldu

Yayınlanma Tarihi: 18 Mart 2019 okunma

Odanın İlk Projesi İyi Tarım Oldu
Ekonomi
0

www.unyetv.net / ÖZEL HABER

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından yapılan çağrı sonucunda alınan proje başvuruları sonuçlandı. Ordu dahil 6 ilden çok sayıda proje başvurusu yapılırken 21 projeye destek verilmesi kararlaştırıldı.

Ordu’dan Ünye, İkizce, Fatsa, Korgan ve Altınordu ilçelerinden birer proje geçerken, Ünye’den Ünye Ziraat Odası’nın “Her Şey’de İyi Tarım” projesi DOKA’dan Destek alacak.

Proje Ofisi’nin İlk Projesi Oldu

Geçtiğimiz aylarda hizmete açılan Ünye Ziraat Odası Proje Ofisi’nin ilk projesi olan “Her Şey’de İyi Tarım” projesinin destekleme alacak olmasının tarımın geliştirilmesi adına önemli olduğunu ifade eden Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman, Ünye Haber’e yaptığı açıklamada ” proje ofisimizin kurulmasının ardından danışman arkadaşlarımız projeyi yetiştirerek değerlendirmeye alınmasını sağladı. Bu konuda Ünye Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Cem Helvacı arkadaşımızın da desteğiyle projemizi hazırladık. Amacımız Ünye’de iyi tarımı yaygınlaştırmak ve üreticilerimizi bilinçlendirmektir. Bu proje aynı zamanda proje ofisimizin ilk projesidir. Bundan sonra da çeşitli kurumların desteklemeleri takip edilerek yeni projeler hazırlanacaktır. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ordu’dan kabul gören projeler şöyle;

Ünye – Ünye Ziraat Odası – Her Şey’de İyi Tarım

İkizce – İkizce Kaymakamlığı – Öğren-Öğret-Yaygınlaştır

Fatsa – Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü – Robotik Tabanlı Stem Eğitici Eğitimler

Korgan – Korgan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü – Korgan Kodlama ile Geleceğe Yön Veriyor

Altınordu – Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü – Tulpar İle Kodlama

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.