son haberler

Off-Road Tutkunları, Ünye’ye Akın Edecek

Yayınlanma Tarihi: 27 Mayıs 2015 okunma

Off-Road Tutkunları, Ünye’ye Akın Edecek
Gündem
0

2015 yılı Karadeniz Off-Road Birliği Kupasının 3. Ayağı, Ünye’de gerçekleştirilecek. Ünye Off-Road Kulübü önderliğinde 14 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek yarışlara Türkiye’nin dört bir yanından Off-Road tutkunları katılacak.

Ünye Havaalanı mevkiinde gerçekleştirilecek yarışlarda katılımcıları daha eğlenceli bir parkur beklediğini belirten Ünye Off-Road Kulübü Başkanı Alper Argan, tüm Ünyelileri 14 Haziran Pazar günü saat 12.00’de yapılacak olan yarışlara davet etti.

Hedef 8 Bin Seyirci
off_road_tutkunlari_unyeye_akin_edecek_alper_arganYapılacak yarışlara ilişkin açıklamalarda bulunan Ünye Off-Road Kulübü Başkanı Alper Argan; “2015 yılında Karadeniz Off-Road Birliği Kupası adı altında 7 tane mahalli Off-Road yarışı düzenlenecek. Bu düzenlenen yarışın üçüncü ayağı Ünye’de gerçekleşecek. Ünye’mizde ilk defa yapılacak olan Karadeniz Off-Road Birliği üçüncü ayak yarışı Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu önderliğinde yapılacak. Geçen yıl yapmış olduğumuz yarışta havaalanına yaklaşık 5bin izleyici taşıdık. Bu yıl ki seyirci seviyemizin 7-8 bin olacağını düşünüyoruz.

Yarışlarda 2. Olduk
Karadeniz Off-Road Birliğinin düzenlemiş olduğu geçen hafta yapılan kanok yarışlarında kulübümüz 2. olmuştur. Bu yarışımızın düzenlenmesinde Ünye Kaymakamımız Mustafa Demir ve Ünye Belediye Başkanımız Ahmet Çamyar komisyon oluşturarak sivil toplum kuruluşlarını da bu organizasyona dahil ettiler. Başta komisyon başkanımız, Ünye Kaymakamımıza ve Ünye Belediye Başkanımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim.

Eğlenceli Parkur Hazırladık
Yarışımıza Türkiye’nin dört bir yerinde yarışan yarışçı arkadaşlarımızı getireceğiz. İstanbul, İstanbul Boğaziçi, Ankara ve Karadeniz Bölgesi’ndeki tüm Off-Road Spor Kulüplerinin tamamını 4X4 araçlarla katılımı ile havaalanında vatandaşlarımıza izleteceğiz. Bu organizasyonda Ünye halkımızdan yarışımıza herkesin gelmesini istiyoruz. Her türlü tedbiri alıyoruz. Kaymakamımızla beraber çalışmalarımız devam ediyor. Geçen seneki etkinliğimize göre çok daha eğlenceli parkurlar hazırladık. Katılacak olan vatandaşlarımıza şimdiden çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.