son haberler

Öğrenciden Tehlikeye Öneri

Yayınlanma Tarihi: 28 Ekim 2017 okunma

Öğrenciden Tehlikeye Öneri
Gündem
1

www.unyetv.net / ÖZEL HABER

Ordu Büyükşehir  Belediyesi tarafından Ünye’nin çeşitli yerlerine araçların kaldırıma çıkmasını önlemek için yerleştirilen engel mantarlar ile ilgili Burak Can Durma adlı öğrenci Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a öneride bulundu.

Ünye İmam Hatip Lisesi’nde eğitim gören Burak Can Durma, Ünye Kent Konseyi’nin düzenlediği toplantıda Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a öneri sunarak; “mantarlar nedeniyle özellikle yaşlılar dolmuş ya da araçlara binmekte zorluk çekiyor. Zaman zaman göremediği için düşüyorlar. Buna çözüm olarak ise mantarları renklendirmek için boyayalım. Eğer siz belediye olarak boya temin ederseniz biz öğrenciler olarak boyamaya talibiz” dedi.

Sorunun çözümü için konuyu Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne ileteceğini ifade eden Başkan Çamyar “biliyorsunuz Ordu, Büyükşehir olduktan sonra ilçe belediyeleri sokaklara, Büyükşehir ise caddelere bakıyor. Tabi dediğin yer Niksar Caddesi Büyükşehir’in sorumluluk alanına giriyor. Ben de başkanımıza konuyu ileteceğim” dedi.

Öte yandan bir yıldan fazla olan engel mantarların çeşitli basın organlarında tehlikeli olduğu belirtilmiş ancak bu zamana kadar yetkililer bir çözüm getirmemişti. Mantarlar nedeniyle bir çok vatandaş düşerek çeşitli yerlerinden yaralanmıştı.

 

 

 

1 Yorum

  1. Pingback: Lise Öğrencisi Ölümden Döndü

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.