son haberler

Öğrencilerden Anlamlı Ziyaret!

Yayınlanma Tarihi: 21 Eylül 2019 okunma

Öğrencilerden Anlamlı Ziyaret!
Eğitim
0

Ünye’nin damadı Şehit Recep İnce’nin kabrini öğrenciler ziyaret etti.

2019-2020 eğitim öğretim yılının başlamasının ardından Adıyaman-Şehit Recep İnce Ortaokulu öğrencileri öğretmenleriyle birlikte aynı köyde bulunan Şehidin mezarını ziyaret etti. Anlamlı ziyarette öğrenciler dualar ederek şehidin mezarına su döktü. 20 Eylül 2019 Cuma sabahı gerçekleştirilen ziyaret duygu dolu anların yaşanmasına neden olurken şehidin ailesini de mutlu etti.

Öğrencilerin bu davranışı takdir topladı.

Şehit Eşinden Teşekkür 

Şehit Recep İnce’nin eşi Esra İnce Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Şehidimizin köyünde adı verilen, okul Şehit Recep İnce ortaokulu öğrencileri öğretmenleri ve sayın Müdürümüz Ömer Faruk hocam…Mübarek günün sabahı Şehidimizi ziyaret edip dualar etmeniz gelecek nesillere o küçük yüreklere büyük duygular aşılamanız, öyle anlatılmaz bir duygu ki…Onurla gururla paylasmak istedim bu fotografları. Rabbim her birinizi dinimize vatanımıza bayrağımıza sahip çıkan hayırlı evlatlar olmayı nasip eylesin. Bizleri yalnız bırakmayan her daim dualarında bizlere yer veren herkesten Allah razı olsun…Şehidimin emanetleri için yıllar sonra büyüdüklerinde anlayacak yaşa geldiklerinde, bu fotoğraflardaki gruru onuru gözyaşıyla da olsa onlara göstermeyi nasip eylesin Rabbim. Şehidim, seni bana yar eden Rabbime şükürler olsun” sözleriyle okul idarecilerin teşekkür etti.

Aslen Adıyamanlı olan ve kabri Adıyaman’da bulunan Şehit Jandarma Astsubay Üst Çavuş Recep İnce Ünye Şoför Esnaflarından Faruk Odabaşı’nın damadı Esra Odabaşı İnce’nin eşi. Şehit Recep İnce’nin iki evladı bulunuyor. Şehit Recep İnce 08.07.2017 tarihinde Bitlis’in Hizan ilçesinde PKK’lı teröristlerce yola döşenen mayının infilak ettirilmesi sonucu şehit olmuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.