son haberler

Öğrendiler, Eğlendiler, Ödüllendirildiler

Yayınlanma Tarihi: 5 Ağustos 2015 okunma

Öğrendiler, Eğlendiler, Ödüllendirildiler
Gündem
0

Ünye’nin Beylerce Mahallesi’ndeki Yaz Kuran Kursunda eğitim gören 60 öğrenci için kurs kapanış programı düzenlendi. Programda dereceye giren Kuran Kursu öğrencileri ödüllendirildi.

ogrendiler_eglendiler_odullendirildiler (2)Ünye’nin Beylerce Mahallesi’nde okulların tatil olması ile birlikte başlayan Yaz Kuran Kursu sona erdi. Yaz Kuran Kursu Kapanış Programına; Ünye İlçe Müftüsü Vedat Başsan, Beylerce Mahallesi Muhtarı Hüseyin Ereren, Beylerce Camii İmamı Arif Kaymak ile öğrenci velileri katıldı.

60 kız ve erkek öğrencinin katıldığı Yaz Kuran Kursu’nda, çevre mahallelerde okuyan Kuran Kursu öğrencileri arasında Tekkiraz Halı Saha’da çocukların birbirleri ile tanışıp kaynaşması amacıyla bir de turnuva düzenlendi. Kapanış törenine dereceye giren öğrenciler ödüllendirilirken, 1.’ye çeyrek yarısı altın, 2. olanlara 40’ar lira 3. olanlara ise 20’şer lira verildi.

ogrendiler_eglendiler_odullendirildiler (3)Yaz Kuran Kursu kapanış töreninde ayrıca tüm öğrencilere diş fırçası ve diş macunu, kız çocuklarına birer başörtüsü hediye edildi. İşadamların sponsorluğunda ikramlarında yapıldığı kapanış töreninde konuşan Beylerce Mahallesi Camii İmamı Arif Kaymak, “Kurs süresince öğrencilerimize eğlenerek öğretmeyi, sosyal etkinliklerimizle çocuklara kişiliklerinin oluşumunda katkı sağlamayı ve çocuklarımızın kursa sürekli devam etmelerini sağlamış bulunmaktayız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.