son haberler

Ordu, Bu haberle Türkiye Gündeminde!

Yayınlanma Tarihi: 21 Ocak 2021 okunma

Ordu, Bu haberle Türkiye Gündeminde!
Gündem
0

 

 

 

Bu güne kadar bir çok haberle Türkiye’de gündem olan Ordu, bu kez iyilik hareketiyle konuşuldu.

Ordu Valisi Tuncay Sonel’in Ordu genelinde tespit edip mektup gönderdiği 2 bin 112 çocuğun isteğini yerine getirmesi neredeyse bütün ulusal yayın yapan kanallarda yer aldı.

Tunceli Valisi iken adını yaptığı hizmetlerle sıkça duyuran ve Ordu’ya ataması yapılmasıyla da adeta Orduluların gönlünü kazanan Ordu Valisi Tuncay Sonel, bu kez yetim ve öksüz çocukların gönlünü kazandı.

Vali Sonel, bir süre önce tespit ettirdiği yetim ve öksüz çocuklara hitaben bir mektup yazdı. Mektubun sonuna da, ‘eğer, annen ya da baban hayatta olsaydı özlemini çektiğin, annenden veya babandan isteyeceğin şey ne olurdu? Bunu da bana yazarsan çok memnun olacağım’ diye yazarak, çocuklardan isteklerini öğrendi.

Anne babalarıyla hayaller kuran ancak çeşitli nedenlerle bu hayalini gerçekleştiremeyen çocuklar içten ve samimi bir şekilde isteklerini yazdılar. Mektuplar tek tek incelenerek ve okunarak istekler not alınırken Ordu Valisi Tuncay Sonel işadamlarıyla görüşerek çocukların bu isteklerini karşıladı. Çocuklar hediyeler karşısında mutluluklarını teşekkür ederek gösterdi.

Son dönemde Cinayet, Kazalar, Seri Katiller gibi olumsuz ve üzücü haberlerle gündem olan Ordu bu kez iyilik hareketiyle gündem oldu. Vali Sonel’in bu davranışı ulusal yayın yapan birçok kanalda ana haber bültenlerine konu oldu. Bazı kanallar ise Vali Sonel ile canlı bağlantı gerçekleştirdi.

Yürekleri ısıtan bu davranışla Vali Sonel, hem Orduluların hem de Türkiye’nin gönlünü kazandı.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.