son haberler

Ordu Tabipler Odası’nda Coşkun Dönemi

Yayınlanma Tarihi: 12 Temmuz 2020 okunma

Ordu Tabipler Odası’nda Coşkun Dönemi
Gündem
0

Ordu Tabipler Odası yönetimine Biyokimya ve Klinik Biyokimya Uzmanı- Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Genel Koordinatörü Uzm. Dr. Ali Coşkun’un listesinden 4 üye, Doç. Dr. Özgür Enginyurt’un listesinden 3 üye girdi.

Altınordu’da yapılan genel kurulda iki aday başkanlık için yarıştı. Uzm. Dr. Ali Coşkun ile Doç. Dr. Özgür Enginyurt genel kurula liste sunarken yapılan oylama sonucunda Coşkun başkanlığa seçildi. 7 kişilik yönetim Uzm. Dr. Coşkun’un listesinden 4 üye ve Doç. Dr. Özgür Enginyurt’un listesinden 3 üyenin seçimi ile oluştu.

Buna göre Ordu Tabipler Odası yönetimi şu isimlerden oluştu;

Dr. Ali COŞKUN ( Ünye ) 171 oy
Dr. Mukadder KORKMAZ ( Ordu ) 183 oy
Dr. Emre GÜL ( Ordu ) 160 oy
Dr. Serkan AKBAY ( Ordu ) 168 oy
Dr.Tahir Can TÜRKELİ ( Ordu ) 160 oy
Dr. Tansel OKAN ( Ordu ) 158 oy
Dr. Özgür ENGİNYURT ( Ordu ) 156 oy

320 Hekim Oy Kullandı!

Coşkun seçime ilişkin yaptığı açıklamada, “12 Temmuz 2020 Pazar günü Ordu Grand TESK otelde yapılan Ordu Tabipler Odasının Yönetim ve Denetim kurullarının ve diğer kurullarının seçimi, şu ana kadar kayıtlara geçen en yüksek sayıda rekor katılımla ( 320 civarında hekim oy kullandı ) gerçekleşti.
Seçim, Hizmet vermek isteyen 2 grup arasında gerçekleşti. Sarı grup’ta Doç. Dr. Özgür ENGİNYURT’un başkanlığını yaptığı 24 kişilik doktor kardeşlerimiz, Beyaz grup’ta da başkanlığını Uzm. Dr. Ali COŞKUN’un yani benim yaptığım 24 kişilik doktor kardeşlerim vardı. Uzm. Dr. Ali COŞKUN başkanlığında seçime giren yol arkadaşlarım’dan 4’ü ( ben dahil ), 7 kişilik yönetim kurulunun çoğunluğunu kazandı. Diğer 3 üye de hizmet vermek isteyen diğer hekim kardeşlerimizin grubunun listesinden oluştu” dedi.

“Ordu Bölgesindeki 1200 Hekim Kardeşimize Gideceğiz”

Başkan Coşkun bundan sonrası için ise “Bir seçim geldi geçti, hizmet yarışı için ben de varım diyen hekim kardeşlerim kardeşçe yarıştı. Şahsım adına, hem benim başkanlık yaptığım 24 kişilik grubumda bulunan, hem de Dr. Özgür beyin grubunda bulunan 24 kişiden oluşan tüm hekim kardeşlerime bu odaya sahip çıktıkları için sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım. Artık birlikte el ele, Odamızı daha ileriye taşımak için çalışacağız. Bir büyük teşekkür de seçim günü oy sandığına gelip oy kullanan kardeşlerimize ediyorum. Oy kullanmaya gelemeyen kardeşlerimize de, inşallah biz gideceğiz, sadece onlara değil Ordu bölgesindeki 1200 hekim kardeşimize gideceğiz, tüm kardeşlerimizin odaya kayıt olması için, önce gönüllerine gireceğiz ve bu hareketimizi en kısa zamanda başlatacağız.
En son teşekkürü de beni Ünye, Ordu’nun diğer ilçeleri ve ve Ordu’da destekleyen, hatta dualarını esirgemeyen kalbi güzel bölge insanımıza, basınımızın değerli temsilcilerine , televizyon ve radyo yayını yapan medya temsilcilerine sonsuz teşekkür ederim Ayrıca sürecin başından beri beni destekleyen, bana güç veren Özel Ünye Çakırtepe hastanesi yönetim kurulumuza, Hasan Basri DURAK ağabeyime, Hastane yöneticimiz Eczacı Davut DURAK kardeşime, Hastane Başhekimimiz Dr. Ufuk ERCAN’a ve hiç fire vermeden ve üşenmeden orduya gelerek bana oy veren, destek veren Özel Ünye Çakırtepe hastanesi doktorlarına, Ünye Devlet hastanesi doktorlarına, Ünye ASM hekimlerine, tüm Ordu bölgesi hekim kardeşlerime, Özellikle Ordu’dan bana sevgilerini göstermeyi esirgemeyen beni bağırlarına basan çok değerli Ordu’lu hekim kardeşlerime, unutkanlıktan adını burada zikredemediğim kim varsa hepsine sonsuz teşekkür ve saygılarımı sunarım” diyerek sözlerini noktaladı.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.