son haberler

OSB’nin Kamulaştırma Bedeli Tamam!

Yayınlanma Tarihi: 19 Şubat 2019 okunma

OSB’nin Kamulaştırma Bedeli Tamam!
Gündem
0

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ünye Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) 5 milyon liralık kamulaştırma bedelinin Bakanlık olarak tahakkuk ettirildiğini duyurdu. Ünye Organize Sanayi Bölgesi’nin kamulaştırma bedeli sorunu çözüldü.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, bahse konu paranın Bakanlık olarak tahakkuk ettirildiğini ifade etti.

Bakan Varank, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Yıllardır çözülemeyen meseleleri çözüyor, üreten Türkiye yolunda Sn. Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Ünye Organize Sanayi Bölgesi için gereken 5 milyon TL’lik kamulaştırma bedelini Bakanlık olarak tahakkuk ettirdik. Hayırlı, uğurlu olsun.”

GÖZÜMÜZ AYDIN ÜNYE!

Dışişleri Bakan Yardımcısı Ünyeli Hemşerimiz Yavuz Selim Kıran da sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile bu önemli gelişmeyi şu sözlerle duyurdu; “Bölgemizin üretimi, istihdamı ve geleceği için çok önemli ve tarihi bir eşik Cumhurbaşkanımızın talimatları ve himayenizle aşılmış oldu Bakanım. Müteşekkiriz.”

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.