son haberler

Öz “İnsan Denen Muhteşem”i Anlattı

Yayınlanma Tarihi: 7 Aralık 2019 okunma

Öz “İnsan Denen Muhteşem”i Anlattı
Gündem
0

Anadolu Gençlik Derneği Ünye Şubesi tarafından düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan İlim Kültür ve Eğitim Vakfı Genel Sekreteri, Eğitimci, 20. Dönem Ordu Milletvekili Mustafa Hasan Öz “İnsan denen muhteşem, başarı yolunda çalışma prensipleri, başarı, motivasyon, şartları, kuralları, yolları” konularında bilgiler verdi.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) konferans salonunda gerçekleşen programda konuşan İlim Kültür ve Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Hasan Öz, “İnsan, içindeki cevheri keşfeder, hedefini belirler, hedefini gözetir, plan ortaya koyar bunlara inanır ve gereğini yaparsa Allah’ın izni ile başarıyı elde eder” dedi.

Başarının sırrı konusunda verdiği bilgilerde Eğitimci Öz, “Allah (CC),  İnsanı Muhteşem  bir varlık olarak yaratmıştır. Yapmamız gereken onu keşfetmektir. Allah’ın yarattığı en muhteşem varlıklardan biri beyindir. Kullanıldıkça açılan ve insana geniş hizmet veren bir organ. Beyinde depolanacak bilgiler için çok çok fazla yer ve kapasite mevcuttur.Beyne ne talimat verirseniz o yönde sizi motive eder. Başarı için bir paln olması gerektiğini ifade eden Öz , “Önceliklerimizi belirlemek. Sırası ile programlamak. Doğru bilgilerle yapılacak işi öğrenmek. Plana ve programa göre uygulamak. Zamanı iyi kullanmak, bedelini ödemek, coşku ile eylem yürütmek, sonuca rıza göstermek” diye konuştu.

Konferansa Saadet Partisi Ünye İlçe Başkanı Özgür Şahin başta olmak üzere sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda kişi katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.