son haberler

Özkartallar Ünye’ye Üçüncü Şubeyi Açtı

Yayınlanma Tarihi: 13 Nisan 2018 okunma

Özkartallar Ünye’ye Üçüncü Şubeyi Açtı
Ekonomi
0

Ünye’de mobilya sektöründe uzun yıllar hizmet veren Özkartallar Mobilya Pazaryeri ve Cumhuriyet Meydanı’nın ardından Atatürk Mahallesi’nde WELTEW adı ile üçüncü şubesini açtı.

Weltew Home’nin açılışına Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar başta olmak üzere siyaset ve iş dünyasından çok sayıda kişi katıldı. Açılışta konuşan Özkartallar Mobilya Sahibi Yüksel Kartal katılanlara teşekkür ederken, “bu şubemizde bir evin tüm mobilya ürünlerini bulabilirsiniz. Ünye başta olmak üzere bölgeye hitap eden bir mağaza ortaya çıkardık. Tüm Ünyelileri ve bölge halkını mağazamıza bekliyoruz” dedi.

Ünye Mağazası Türkiye’de Bir İlk

Weltew Mobilya’nın Pazarlama Müdürü Akın Can ise Weltew Home olarak Türkiye’de ilk kez ilk şubeyi Ünye’ye açtıklarını belirterek, “firmamız 1996 yılında Bursa-İnegöl’de faaliyete geçti. Dünya’ya açılmak ve Dünya Markası olmak gibi bir amacımız vardı. 79 ilde 649 satış noktasıyla faaliyet gösteriyoruz. 400’ü aşkın çalışanımızla 41 ülkeye mobilya ihraç ediyoruz. Yaklaşık 10 Milyon Dolarlık bir mobilya ihracat hacmimiz var. Bu noktada 2017 yılı sonunda bir isim değişikliğine gittik ve Weltew Mobilya adını Weltew Mobilya’nın  Home olarak değiştirdik. Bu kapsamda da Ünye’de açılan bu mağaza ilk Weltew Home mağazamız olacak. İnşallah Ünye bu noktada uğurlu gelir” diye konuştu.

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı ise mağazanın Ünye’ye ve sahibi Yüksel Kartal’a hayırlı olmasını diledi.

“2023 Hedefi Ekonomiden Geçiyor”

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar,  “Türkiye 15 Temmuz’dan sonra bir taraftan çepeçevre kuşatılma noktasında ciddi bir mücadele verirken bugünlerde ise ekonomi sayfalarında gördüğümüz gibi ekonomik baskı ile kuşatma ile karşı karşıyadır. Tabi bundan çıkışın yolu yine bizim birlik bütünlük içerisinde geleceğe umutla bakma noktasında ciddi yatırımlar ortaya koyarak inşallah 2023 hedefi olan Dünya’nın ilk 10 ekonomisi içerisine girmeyi başarabilmekten geçiyor. Onun için de işadamlarımızın yatırım yapması gerekiyor. Ben bu konuda firmamızı tebrik ediyorum. 400 kişiye istihdam sağlamak ve 10 Milyon Dolar İhracat rakamına ulaşmak  ciddi bir ekonomik veridir. Bu anlamda Ünye’ye kurulan bu mağazanın da hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Düğün sezonu öncesi açılışı yapılan mağazaya hayırlı ve bol kazançlar diliyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından mağazanın açılışı katılanlar tarafından gerçekleştirildi. Katılanlar daha sonra mağazayı gezerek ürünler hakkında mağaza sorumlularından bilgiler aldılar.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.