son haberler

Proje Yükünü, Kermesle Azaltıyorlar

Yayınlanma Tarihi: 14 Mayıs 2015 okunma

Proje Yükünü, Kermesle Azaltıyorlar
Gündem
0

Geçtiğimiz yıl başlayan “Engelleri Aşalım Bir Kalpte Buluşalım” projesi bu sene de sürdürülüyor. Projenin finansman yükünü azaltmak amacıyla ise kermes etkinliği gerçekleştirildi.

Ünye Adnan Menderes Anadolu ve Teknik Lisesi bahçesinde gerçekleştirilen kermese; Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, Ak Parti Ordu Milletvekili Adayı Nilgün Tomakin, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

proje_yukunu_kermesle_azaltiyorlar-2Gerçekleştirilen kermes açılının ardından “Engelleri Aşalım Bir Kalpte Buluşalım” projesine yönelik yürütülen kermes faaliyetine ilişkin açıklamalarda bulunan Ünye Adnan Menderes Anadolu ve Teknik Lisesi Müdürü Mustafa Temiz; “Pazartesi günü Engelliler günü ile başladık. ‘Engelleri Aşalım Bir Kalpte Buluşalım’ diyerek. Yaklaşık 2 bin ila 2 bin 500 kişinin katıldığı bir yürüyüşümüz oldu ve ardından meydanda öğrenci işlerimizin de katıldığı bir eğlence hazırladık. Bedensel Engelliler Spor Kulübü ve Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şubesi’nin yine katılımıyla Cumhuriyet Meydanında bir program gerçekleştirdik. Salı günü her engellinin bir ağacı olsun diyerek kaymakamlık tarafından Sakatlar Derneği Ünye Şubesine tahsis edilen alanda geçen sene hatıra ormanı oluşturmuştur yine aynı bölgede öğrenci, dernek ve katılımcılarla birlikte ağaçlarımızın bakımını yaptık.

Engelleri Aşalım Bir Kalpte Buluşalım projesinin üçüncü günü ve kermes ile birlikte yaptığımız iş ve icraatlardan projelerden başkalarına daha az yük olmayı hedefledik. Burada elde edeceğimiz geliri proje finansmanında kullanacağız ve dolayısıyla insanlara daha az yük olmuş olacağız. Ben proje yapıyorum bana şu, bu lazım demek yerine zoru seçerek öğrenci, öğretmen, veli ve diğer paydaşlarımızla beraber tam proje havası içerisinde projenin ruhuna uygun bir şekilde insanlara en az yük olacak şekliyle bunu gerçekleştirmek istiyoruz. Projemiz tüm halka, esnafa açıktır. Kermesimize ise Adnan Menderes Anadolu ve Teknik Lisesi, Arif Nihat Asya Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi katılım ve katkısı oldu” diye konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.