son haberler

Şen ve Argan’dan Teşekkür!

Yayınlanma Tarihi: 21 Ocak 2019 okunma

Şen ve Argan’dan Teşekkür!
Gündem
0

Ak Parti Ünye Belediye Başkan Aday Adayları Nihat Şen ve Kenan Selim Argan sürecin sona ermesinin ardından teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ordu’ya gelerek Ak Parti’nin Belediye Başkan adaylarını tanıtmasının ardından aday adaylığı sürecinde sahalarda olan Mimar Nihat Şen ve Kenan Selim Argan kendilerine destek verenlere teşekkür etti.

“Ünye’ye sevdam da hizmetim de hiç bitmeyecek”

Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen yayınladığı mesajında, “Değerli dostlarım, kıymetli Ünyeli hemşerilerim; 2019 yerel seçimlerinde aday adayı olarak geçirdiğimiz süreçte memleketimize hizmet aşkıyla yola çıktık. Geçmişimizin bize kattığı değerler ile geleceğimiz için milletimiz ve Ünyeliler adına gönülden hizmet edebilmek için hemşerilerimizin isteği üzerine aday adaylığı yoluna çıktık. Yaklaşık 3 aylık bu süreçte sizlerle sahalarda el ele gönül gönüle en kalbi duygu ve yaklaşımlarımızla birlikte olduk. Hem tüm geçmişimde hem de bu çalışma süresince bana verdiğiniz çok kıymetli desteğinizden dolayı hepinize sonsuz teşekkürümü sunarım.Allah hepinizden razı olsun.

Ünye’ye sevdam hiç bitmeyecek, benim Ünye’ye hizmetim de hiç bitmeyecek. Bu zamana kadar bu şehir için güzel planlar yaptık bundan sonra da projelerimizle destek vermeye devam edeceğiz. Sayın Hüseyin Tavlı Ünye’mize hayırlı uğurlu olsun. Kendisine adaylık sürecinde başarılar diliyorum. Bir Ünyeli olarak, Ünye’nin çocuğu olarak sizlerden haklarınızı helal etmenizi istirham ediyorum. Biz yine bu sokaklarda olmaya ve Ünye adına bir şeyler yapmaya gayret edeceğiz. Devletimizin ve milletimizin her zaman hizmetinde olacağım” dedi.

“Önemli Olan Gök Kubbede Hoş Bir Sada Bırakabilmektedir”

Yunus Emre Eğitim Kurumları Genel Müdürü Kenan Selim Argan ise, “Çok değerli arkadaşlarım, dostlarım ve kıymetli hemşerilerim; Belediye Başkan aday adayı olarak temelinde, gönülleri kazanmanın esas olduğu hizmet anlayışı ile yola çıktık. Derdimiz bir şey olmak değil, Ünyemiz için güzel hizmetlere öncülük etmekti. Biz seferden sorumluyuz zafer ancak ALLAH’ tandır; şiarıyla hareket etme gayretinde olduk. Bu açıdan gönlümün rahat olduğunu bilmenizi istiyorum. Üç aya yakın bir süreçte sizlerle el ele, gönülden gönüle giden bir köprü kurmaya çalıştık, her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır inancıyla hareket ettik, etmeye de davam edeceğiz. Ünye’ye ve Ünyeli’ye sadakatim her daim devam edecektir. Önemli olan gök kubbede hoş bir sada bırakabilmektedir. İlçemiz için yapılacak tüm çalışmalara her daim destek olmaya devam edeceğim. Belediye Başkan adayı olan Sayın Hüseyin Tavlı Beyefendiye bu kutlu yürüyüşte başarılar diliyor, her zaman olduğum gibi bundan sonra da yanında olacağımın bilinmesini arzu ediyorum. Diğer taraftan seçim kampanyasını uhulet ve suhuletle yürüten aday adayı değerli arkadaşlarımı da tebrik ediyor, kutluyorum.Bu duygu ve düşüncelerle bir kardeşiniz, ağabeyiniz olarak bu süreçte şahsıma destek olan, herkese, cefamı çeken, aileme ve dava arkadaşlarıma teşekkürü borç biliyor, herkesten haklarını helal etmelerini istirham ediyorum. Son olarak; Partimiz binasında Yunus Emre’nin gönülleri kazanmak maksadıyla ifade ettiği beyitlerle başlamış olduğum bu süreci, yine Yunus Emre ile bitirmek istiyorum.

“Adımız miskindir bizim”

“Düşmanımız kindir bizim“

“Biz kimseye kin tutmayız”

“Ağyar bile dosttur bize” diye konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.