son haberler

Sezgül’e  Ünye 1957 Spor Ziyareti

Yayınlanma Tarihi: 5 Mart 2019 okunma

Sezgül’e  Ünye 1957 Spor Ziyareti
Gündem
0

Ünye 1957 Spor Kulüp Başkanı Murat Ülgen ve yönetim kurulu üyeleri Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül’ü ziyaret ederek Ünye Belediyesi’nin kulübe yaptığı destek nedeniyle teşekkür etti.

Ziyarette Ünye 1957 Spor’un içinde bulunduğu zor dönemi el birliğiyle aştıklarını ifade eden Ünye 1957 Spor Başkanı Murat Ülgen, “Ünye 1957 Spor’un zorlu döneminde, bu takımın bu günlere gelmesinde gerçekten katkısı olan Sayın Kaymakamımız Hüseyin Güney, Belediye Başkanımız Yaşar Sezgül ve Ak Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı’ya sizlerin huzurunda teşekkürü bir borç biliyoruz. Kulübümüz kapanmak üzereyken, kayyuma kalmışken büyüklerimiz bu takıma sahip çıkarak bize görev tevdi ettiler. Biz de elimizi taşın altına koyduk ve ateşten gömleği giydik. Ama çok şükür ki her şeyi yoluna koyarak bugün Ünye 1957 Spor Ünye’de ve deplasmanda şehrimizi en güzel şekilde temsil etmeye devam ediyor” dedi.

Ünye Belediye Başkan Vekili M. Yaşar Sezgül ise “İnşallah bir daha o günlere dönülmez. Esnafımız Ünye 1957 Spor değince yüzünü buruşturmasın. Yüzü gülsün. O noktaya getirmek de sizin elinizdedir diye düşünüyorum. bu yarışta herkes kilosunu okkasını bilerek yarışsın. Ünye, sanayisi olmayan, 130 bin nüfusa yaklaşmış ama gelir düzeyi çok parlak olmayan ilçeyiz. Çok ağıt yükleri kaldırma şansı olmayan bir yerdeyiz. Her attığımız adımı buna göre atmamız lazım. Buna göre sizler daha dikkatli hareket ettiğiniz zaman sıkıntıları aşacağımıza inanıyorum” dedi.

Ziyarette ayrıca Başkan Ülgen, Başkan Vekili Sezgül’e plaket takdim etti.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.