son haberler

Şifa Buldular, Umut Oldular

Yayınlanma Tarihi: 3 Nisan 2020 okunma

Şifa Buldular, Umut Oldular
Gündem
0

Çin’den Dünya’ya yayılan Koronavirüs Salgını ile ilgili umut veren gelişmeler yaşanıyor. Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu’da yaşlı bir kadının şifa bularak taburcu edildiğini açıklamasının ardından Ünye’de de koronavirüse yakalanan hastaların şifa bulduğu öğrenildi.

Dünya’nın 1 numaralı gündemi olan koronavirüs salgını nedeniyle hergün yeni vakalar ortaya çıkarken bu sıkıntılı sürece hastanelerden gelen iyi haberler umut oluyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıkladığı rakamlara göre Ordu’da 73 koronavirüs hastası bulunuyor. Ordu Valisi Seddar Yavuz bugün yaptığı açıklamada yaşlı bir kadının iyileşerek taburcu edildiğini ve kendisiyle telefonla görüştüğünü açıklaması yüreklere su serpti. Pandemi ile mücadelede iyileşen vaka sayısının artması moral olurken Ünye’de de hastalığı yenen vatandaşların taburcu edildiği öğrenildi.

“Başhekim Kutlu İyi sonuçlar almaya başladık”

Taburcu edilen hasta ile ilgili bilgi paylaşılmazken Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Tamer Kutlu sosyal medya hesabından, “İyi sonuçlar almaya başladık. Bu pandemi ile başa çıkmanın tek yolu işbirliği. Bu süreçte depocusundan temizlikçisine, hemşiresinden doktoruna, aile hekiminden 112 çalışanına, güvenlikçisinden sağlık memuruna bütün Ordu, Sağlık Ordusunun hepsine minnettarız. Biz hepbirlikte daha güçlüyüz” açıklamasında bulundu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.