son haberler

‘Süper Dede’ye Süper Bisiklet Hediye

Yayınlanma Tarihi: 4 Ağustos 2015 okunma

‘Süper Dede’ye Süper Bisiklet Hediye
Gündem
0

İzmir’in Ödemiş İlçesinden Ünye’de askerlik yapan torununu görmek için bisikletiyle bin 54 km yol gelen 76 yaşındaki Nureddin Gönülal’a Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni bir bisiklet ile dönüş için torunu ile kendisine uçak bileti hediye etti.

İzmir’in Ödemiş İlçesi’nde yaşayan ve torununu görmek için bisikletiyle bin 54 kilometre yol kat ederek Ünye Cezaevinde askerliğini yapan torunu 21 yaşındaki Saadettin Sevin’e kavuşan Nurettin Gönülal, Ünye Cezaevi Müdürlüğü tarafından misafir ediliyor.

Gönülal’ın cezaevinde kalan mahkûmlar ve gardiyanlar tarafından eskiyen bisikleti tamir edilerek boyanırken, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni bir bisiklet hediye edildi. Bisiklet ve kask ile birlikte 8 Ağustos 2015 günü terhis olacak olan torunu için yine Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Samsun’dan İzmir’e bir de uçak bileti alınan Nureddin Gönülal, Ünye Cezaevi önünde bisiklet ve uçak biletini teslim aldı.

“Böyle Bir Dedeye Sahip Olduğu İçin Askerimiz Çok Şanslı”
Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Müdürü Abdullah Özkan ve Basın Müdürü Nurullah Yıldız tarafından Nureddin Gönülal’a bisiklet ve uçak biletleri teslim edilirken, Kültür ve Sanat Müdürü Abdullah Özkan, “Nureddin Gönülal’ın yaklaşık bin 100 km’lik vefa örneğine büyükşehir belediye başkanımız duyarsız kalmadı ve bir bisiklet ile kendisi ile birlikte torunu içinde uçakla geri dönecek uçak biletini bizler vasıtası ile gönderdi. Bizlerde büyük bir gurur ve onurla bisiklet ve uçak biletlerini teslim ediyoruz. Burada görev yapan askerimiz böyle bir dedeye sahip olduğu için çok şanslı” dedi.

“Çok Mutluyum”
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından bisiklet ve dönüş için uçak bileti hediye edilen Nureddin Gönülal ise, Cezaevinde eskiyen bisikletim tamir edildi. Bunun yanı sıra yeni bir bisiklet ile torunum ve benim adıma dönüş için uçak bileti alındı. Allah hepinizden arazı olsun. Ben bu yeni bisikletle Mekke’ye kadar giderim” diye konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.