son haberler

Tarım Krediden Veteriner Hizmeti Desteği

Yayınlanma Tarihi: 7 Ağustos 2015 okunma

Tarım Krediden Veteriner Hizmeti Desteği
Gündem
0

Tarım Kredi Kooperatifleri Samsun Bölge Birliği; Samsun-Sinop-Ordu Veteriner Hekimler Odası ile Veteriner Hekimlik Hizmetleri alımında “Hizmet Alım Protokolü” imzaladı. İmzalanan protokolle, muhtelif türlerdeki hayvanları yetiştirenlerin veteriner hekimlik hizmetlerinden en üst seviyede istifade etmeleri Tarım Kredi Kooperatifleri aracılığıyla sağlanacak.

Protokol gereğince her Tarım Kredi Kooperatifi kendi sahasındaki veteriner hekimler ile “Veteriner Hekim Hizmet Alım Sözleşmesi” imzalayarak hayvan yetiştiricilerinin veterinerlik hizmetlerinden Tarım Kredi Kooperatiflerinin uygun finansman avantajları ile faydalanmaları sağlanmış olacak. Ayrıca imzalanan protokol ile hayvan üreticilerinin veteriner hekimlik hizmetlerine istedikleri anda ulaşması daha da kolaylaşmış olacak.

Protokol sonrasında yaptığı konuşmada Tarım Kredi Kooperatifleri Samsun Bölge Müdürü A. Cüneyt Erdoğan; “Tarım Kredi Kooperatifleri olarak büyük bir hizmetin daha ilk adımlarını atmış olduk. Bu protokol sayesinde büyükbaş, küçükbaş, kanatlı, ev ve süs hayvanları ile arıcılık yapan Tarım Kredi Kooperatifi üyeleri ve diğer yetiştiriciler veteriner hekimlik hizmetlerinden en üst seviyede, kolayca ve Tarım Kredi Kooperatiflerinin uygun finansman avantajları ile yararlanacaklar, yaptıkları yetiştiricilik faaliyetlerini bilinçli gerçekleştirerek refah seviyelerini artıracaklardır. Ülkemizde hayvancılığın ilerlemesine de önemli katkı yapacak bu protokolün tüm çiftçilerimize, yetiştiricilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, hayırlı, bol ve bereketli kazançlar diliyoruz” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.