son haberler

Tekintaş Salman-Seferli Grup Yolunu İnceledi

Yayınlanma Tarihi: 11 Ekim 2018 okunma

Tekintaş Salman-Seferli Grup Yolunu İnceledi
Gündem
0

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş Akkuş ilçesi Salman ve Seferli Mahalleleri grup yolunda incelemede bulundu.

Başkan Tekintaş “Salman- Seferli grup yolu tamamlandıktan sonra bu havzadaki 17 mahallenin tamamı konforlu bir yola kavuşmuş olacak” dedi.

“17 Mahallenin Tamamı Konfora Kavuşacak”

Salman- Seferli grupyolu çalışmasında 6 bin 800 metrelik kısmın tamamlandığını ve 1,5 km’lik kısımla birlikte toplam 8,5 km’lik yol çalışmasının hayata geçirileceğinin altını çizen Başkan Tekintaş, “Kıymetli belediye başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Akkuş’ta meclis üyelerimizle, AK Parti ilçe teşkilatımızla, sayın başkanla birlikte belediye çalışanlarımızla biraraya geldik. Hedefimiz altyapı ve üstyapısı tamamlanmış kusursuzyolları ortaya koymak. Salman- Seferli grup yolu tamamlandıktan sonra bu havzadaki 17 mahallenin tamamı konforlu bir yola kavuşmuş olacak. Şu an itibarıyla 6 bin 800 metresi tamamlanan, yaklaşık 1,5 km’lik şehir merkezi istikametli çalışmayla beraber 8,5 km’yi bulan bu güzergâh bitmiş olacak” ifadelerini kullandı.

“Hizmetimiz Kaldığı Yerden Devam Edecek”

Yatırımların ara vermeden devam edeceğine vurgu yapan Başkan Engin Tekintaş, “Bu süreç devam edecek. 2019’da bu çalışmayı en iyi şekilde sürdürmek üzere tüm hazırlıkları yapıyoruz.Akkuş bu güne kadar beklediği hizmeti aldığına göre bundan sonra dahizmetlere aksatmadan devam etmemiz lazım. Hizmetimiz kaldığı yerden devam edecek. Bu vesileyle tüm ekibe, emeği geçenlere, bugüne kadar hizmet etmiş olan belediye başkanımıza ve çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.