son haberler

Teşkilat Tercihini Yaptı!

Yayınlanma Tarihi: 19 Kasım 2018 okunma

Teşkilat Tercihini Yaptı!
Gündem
0

AK Parti, Ordu’da temayül yoklamasını gerçekleştirdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan’ın katılımıyla, AK Parti Ordu İl Başkanlığı tarafından Ordu Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen yerel seçimlere yönelik temayül yoklamasına gerçekleştirildi. Ordu’nun tüm Ak Parti aday adayları teşkilata soruldu.

Bu yıl ilk kez elektronik ortamda tüm ülke genelinde yapılan temayül yoklamasında aday adayları da hazır bulundu.

Temayül yoklamasının ardından açıklamalarda bulunan Elvan, “Adalet ve Kalkınma Partisi olarak ilk kez elektronik ortamda temayül oylaması gerçekleştirdik. Delegelerimiz ve oy kullanacak olan kardeşlerimiz bilgisayar ortamında kendi oylarını kullandılar, kullandıkları oy doğrudan genel merkeze aktarıldı. Zaman zaman aksaklık yaşayan kardeşlerimiz olsa da Türkiye´de ilk kez elektronik ortamda bir oylama gerçekleştirdik. Sonuçlarını da en kısa zamanda genel merkezimiz gerçekleştirecektir” diye konuştu.

Elvan, sözlerine şöyle devam etti: “AK Parti olarak özellikle yerel yönetimlerde projeleri ile vatandaşa en yakın, en hızlı ve en güvenli hizmet verme anlayışımız, yaklaşımımız var. İnşallah Ordu’da da AK Parti’li kardeşlerimiz, belediye başkanları adaylarımız bir destan yazacaktır ve Ordu’yu daha yukarı noktalara getireceklerdir. Zaten Ordu´ya çok önemli yatırımlar yapıldı. 20 yıl öncesi ile şimdiki Ordu arasındaki farklar zaten gözler önünde.”

Ünye’den 10 aday Adayı temayülde yer aldı;

1- Nihat Şen

2- Av. Koray Maral

3- Adem Atik

4- Kenan Selim Argan

5- Av. Telat Tuncar

6- Ünal Şahin

7- Yaşar Demirci

8- Ahmet Arpacıoğlu

9- İsa Gümüş

10- Mehmet Okuyucu

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.