son haberler

Teşkilata Seçim Teşekkürü

Yayınlanma Tarihi: 28 Haziran 2018 okunma

Teşkilata Seçim Teşekkürü
Gündem
0

Ünye Belediyesi ve AK Parti Ünye İlçe Başkanlığı 24 Haziran seçimleri için sahada ve masa başında çalışan AK Partili teşkilat mensuplarına teşekkür yemeği verdi.

Salı günü Atatürk Parkı’nda sosyal tesislerin bahçesinde düzenlenen yemeğe, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Yavuz Selim Kıran, Kadın Kolları Başkanı Özlem Aldemir Yiğit, Aday Adayları Tolga Baş ve Emine Uysal’ın yanı sıra partinin kadın kolları ile gençlik kolları mensupları katıldı.

Yemeğin ardından programda ilk konuşmayı AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı yaptı.

“Son Dönemlerin En Demokratik ve En Güvenli Seçimlerini Yaşadık”

Başkan Hüseyin Tavlı, konuşmasında “Son dönemlerin en güvenli ve demokratik seçimlerinden biri olan 24 Haziran seçimlerini hep birlikte yaşadık. Ünye’mizde 92.232 seçmenden 81.182 seçmen oy kullandı. Bu da %88 gibi yoğun bir katılımla hemşerilerimizin, demokrasinin olmazsa olmazı kabul edilen seçimlerde vatandaşlık görevlerini yerine getirdiklerini gösteriyor. Bu yoğun katılımdan ve Cumhur İttifakına, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a vermiş oldukları destekten ötürü tüm hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum. Milletvekili adayımız Sayın Yavuz Selim Kıran Bey’in bizlerle, sanki birinci sıra adayıymış gibi gece gündüz demeden gayretle çalışmasından ve teşkilatın her kademesinin canlı ve dinamik olmasına vesile olduğu için kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonraki yaşamlarında kendilerine başarılar diliyorum. Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çamyar ve diğer teşkilat mensuplarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” diyerek seçimlerde görev alan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

“Ünye’miz Daha Kalkınmış Bir Şekilde Yoluna Devam Edecek”

İlçe Başkanı Tavlı’nın ardından kürsüye gelen AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Yavuz Selim Kıran da yaptığı konuşmada, “Şuan arkamda gördüğünüz sonucun Ünye’mize hayırlı uğurlu ve mübarek olmasını diliyorum. 24 Haziran’da Ünye bir kez daha demokrasiye olan bağlılığını, ülkesine ve milletine olan ve bütün bunlarla birlikte Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan bağlılığını göstermiştir. Bunun için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Burada AK Parti ailesi var ve büyük aile önümüzdeki dönemde de Cumhurbaşkanımıza, partimize sahip çıkmaya devam edecek ve Ünye’miz inşallah 24 Haziran’la birlikte yoluna çok daha büyüyerek, güçlenerek, çok daha kalkınmış bir şekilde devam edecek.” ifadelerine yer verdi.

“Hem Sizlerin Hem de Partimin Emrindeyim”

Çok kritik bir seçim sürecinin geride bırakıldığını ve varsa eksikliklerini göreceklerini, seçimin muhasebesini yapacaklarını söyleyerek konuşmasına devam eden Kıran, “Eksikliklerimizi gidermek ve önümüzdeki seçimlere daha güçlü girmek için hep birlikte önümüzdeki seçimlerde gereken istişare kanallarını çalıştırarak gereken adımları atacağız. Bu ailenin her bir ferdi birbirine sımsıkı şekilde sarılmış vaziyette. Ben de bu ailenin bir mensubu olmaktan ve Ünye AK Parti ailesinin bir mensubu olmaktan adeta bir nefer edasıyla çalışmaktan büyük bir onur duydum. Allah hepinizden razı olsun. Bundan sonra da partimin bana vereceği tüm görevleri en iyi şekilde yerine getirmek için gece gündüz çalışacağım ve her zaman hem partimin hem de sizlerin emrinde olacağım.” diye konuştu.

Programda son olarak konuşan Ünye Belediye Başkanı Av. Ahmet Çamyar, “AK Partimizin büyük ailesi programımıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bizlere her şeyden önce Cenab-ı Mevla; “Ey kullarım kardeş olun” diye buyuruyor. Yani aynı anneden babadan olanlar kardeştir demiyor. Bu masanın etrafında bulunan bütün kardeşlerimiz bütün arkadaşlarımız bir davaya inanmış ve bu kapsamda hareket eden arkadaşlarımızdır.” dedi.

“Buradaki Kadro Ünye’nin Mimarlarıdır”

AK Parti’nin kurucu üyesi olduğunu söyleyerek konuşmasına devam eden Başkan Çamyar, “İki dönem ilçe başkan yardımcılığı yaptım. İki dönem ilçe başkanlığı yaptım. Fazilet Partisi’nden belediye meclis üyeliği yaptım. Bir dönem öncesine gittiğimizde de Refah Partisi’nde Fatih’te (İstanbul) gençlik kolları yönetim kurulu üyeliği yaptım. Bu ekibin içinde biz inanıyoruz ki, yarınlarda belediye başkanları çıkacak. İnanıyoruz ki milletvekilleri çıkacak. Hatta Bakan çıkacak. Onun için teşkilatlarda çalışmak çok önemli. Her şeyden feragat edip çalışıyorsunuz. Siyaset sorunları çözmek için vardır. Her gittiğiniz yerde sizden sorun çözmenizi isterler. Çözersiniz ama işiniz yine bununla da bitmez. Buradaki kadro Ünye’nin lideridir, mimarlarıdır.” diye konuştu.

“Yakında Birçok Hizmetin Açılışını Yapacağız”

Konuşmasında Ünye Belediyesi’nin faaliyetlerine de değinen Başkan Ahmet Çamyar, “Çok sıkı bir şekilde yapmış olduğumuz çalışmaların açılışlarını yapma vakti geliyor. Sırada 15 Temmuz’un meydanının açılışını yapmakta, peşinden Kültür Merkezi’nin temelinin açılışını yapacağız. Peşinden Kefeli Han’ın temelinin açılışında. Ünye Kalesi’nde dehliz açma çalışması başladı.” sözleriyle müjdeler verdi.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.