son haberler

Tezcan ve Tavlı, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Yayınlanma Tarihi: 10 Temmuz 2019 okunma

Tezcan ve Tavlı, Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Gündem
0

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan ve Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye’nin mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Mahallelerin sorunlarının ele alındığı toplantıda muhtarların talepleri tek tek not alındı.

Ünye’nin mahalle muhtarları, Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan ve Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yla bir araya gelerek sorunlarını dile getirdi. Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda muhtarlar sorunlarını dile getirirken, Tezcan ve Tavlı, sorunların çözümü noktasında çalışmalar yapılacağını söylediler.

-“Koordineli bir şekilde çalışmalar yaptık, yapmaya da devam ediyoruz”-

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, sorunların çözülmesi için büyükşehir belediyesiyle koordineli şekilde çalıştıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“Muhtarlarımız, ortak aklın ve istişareye dayalı yönetim anlayışımızın en önemli temsilcileridir. Sayın Cumhurbaşkanımız da muhtarlarımıza büyük önem vermekte ve muhtarları “Uç Beyleri” olarak gördüklerini ifade etmektedir. Milletimizin tercihiyle iş başına gelmiş muhtarlarımız olarak, Ünye’mizin sorunlarının çözümünde her birinizin inisiyatif alması, öncülük yapması, milletimize rehberlik etmesi hem son derece önemli ve son derece değerlidir. Göreve geldiğimiz ilk günlerde 85 mahalle muhtarlarımızla bir araya geldik. Kendilerinden mahallelerimizin sorunlarını ve taleplerini dinleyerek, gerekli çalışmaları başlattık. Gerek ilçe belediyesi olarak, gerekse de Ordu Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle koordineli bir şekilde çalışmalar yaptık yapmaya da devam ediyoruz. Bugün de Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Celal Tezcan ile birlikte bu toplantının daha kapsamlı olması konusunda bir araya gelerek sorunların çözümü konusunda istişarelerde bulunuyoruz.”

“Muhtarlarımız bizlerin en büyük paydaşı”-

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan, hizmette önceliğin ekonomik kalkınmadan geçtiğini belirterek, “Belediyenin görevleri içerisinde o şehrin mutluluğunu sağlamak önceliği vardır. Ekonomi olmadan mutluluk ve refah sağlanamaz. Dolayısıyla şehrin ekonomisini kalkındıramazsak, şehrin ekonomisini iyi bir yere getiremezsek geri kalırız. Bu anlamda muhtarlarımız bizlerin en büyük paydaşı, sizler seçilmişsiniz. Sizleri seçenlerin sizden beklentisi sadece su gelmesi, yolarının yapılması değil, aynı zamanda o köyün o mahallenin mutlu olması için ekonomik gelişmesini de sizden isterler ve isteyeceklerdir. Bugün burada sizlerin ayağınıza gelerek sorunların çözümü noktasında istişare etmek istedik.” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan’ın yanı sıra Muhtarlık İşleri ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Zabit Yön ile Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Sait İnan’ında katıldığı toplantıda muhtarların sorunları büyükşehir belediyesindeki ilgili birimlere iletilmek üzere tek tek not alındı. Muhtarların yazılı ve sözlü olarak sorunlarını dile getirdiği toplantının sonunda, Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan, sorunların çözümü noktasında çalışma yapacaklarını ifade etti.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.