son haberler

Torun, Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu…

Yayınlanma Tarihi: 4 Mart 2021 okunma

Torun, Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu…
Gündem
0

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun Ünye’de bir dizi program ve ziyaretler gerçekleştirerek esnaf ve vatandaşın nabzını tuttu.

Sabah saatlerinde CHP Ünye İlçe Binası önünde İlçe Başkanı İsa Maral ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun bir dizi ziyaret ve program gerçekleştirdi.

İş Dünyasına Ziyaret!

Pandemi döneminde en çok etkilenen iş dünyasındaki son durumu Ünye Ticaret ve Sanayi Odası’na giderek öğrenen Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun burada ÜTSO Başkanı İrfan Akar ile bir araya geldi. Türkiye genelinde ve özelde Ünye’de yaşanan sıkıntıların dile getirildiği ziyarette kısıtlamalar ve sonrasında alınan kararlar da değerlendirdi.

ÜTSO Başkanı İrfan Akar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Torun’a teşekkür etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “pandemi sürecinde birçok esnafımız kepenk kapattı. Normalleşme sürecinde ise alınan bazı kararların yanlış olduğunu düşünüyoruz. Restoranlar için açık kalma süresinin uzatılması gerekiyordu. Belli bir kesimde akşam 19’a kadar belli bir kesimde ise gece yarısına kadar açık kalmalıydı. Koronavirüs saat 19’dan sonra eve gidiyor demekki” diyerek esnafın yaşadığı sıkıntıların çözülmesi gerektiğini vurguladı.

Kısa Çalışma ödeneği sürecinin sonuna gelindiğine dikkat çekilirken Torun, “sürecin uzatılmasının yanında esnaf desteklenmeli. Eğer insanlar normalleşecekse, üretim devam edecekse bu haliyle çok az bir kesim ayakta kalır” dedi.

Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun esnaf ve vatandaşları da ziyaret etti. Niksar Caddesi, Hükümet Caddesi esnafını ziyaret eden Torun, sıkıntılarını dinledi. Vatandaşlarla da sohbet eden Torun pandemi sürecini değerlendirdi.

Muhtarların Temsilcisine Ziyaret

Ziyaretlerine Muhtarlar Derneği ile devam eden Torun, Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Çalışkan’dan muhtarların sorunlarını dinledi. Torun ayrıca üzerinde çalışma yapıldığını öğrendiği ilçe belediyelerinde muhtarlık kurumunun kaldırılması çalışmasının yanlış olduğuna dikkat çekti.

Torun gün boyu ilçede ziyaretlerini sürdürecek.

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.