son haberler

Türkiye’de İlk Kez Macera Filmi Çekilecek!

Yayınlanma Tarihi: 20 Ağustos 2019 okunma

Türkiye’de İlk Kez Macera Filmi Çekilecek!
Gündem
0

Ünyeli Girişimci Gençler Türkiye’de İlk Kez Macera Filmi Çekecekler.

Ünyeli Psikolog  Sedef Samsunluoğlu ve Proje Yöneticisi  Özcan Çamyar, Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı Hibe desteği ile ” Yılkı Atlarının İzinde ” isimli belgesel  filmi çekecekler.

Daha önce Ünye Triatlonu’nu  düzenlemesi ile bilinen Özcan Çamyar yaptığı açıklamada, Türkiye’de bir ilk olarak macera filminin Ünye ve Ordu için tanıtım açısından büyük katkılar sağlayacağını Ordu’nun turizminin asıl değeri olan doğa ve doğa sporları olduğunu belirtti.

Belgesel Ünye Fatsa Altınordu  Gülyalı, Korgan, Niksar ve Aybastı Perşembe Yaylasında gerçekleşecek. Filmde kano, yamaç paraşütü, bisiklet dalında ünlü sporcuların oyanayacağını belirten Çamyar, filmin Perşembe Yaylasının doğasını korumak ve nesli tükenen Yılkı Atlarını korumak için yapıldığını belirtti.

Önümüzdeki günlerde çekimleri başlayacak olan film için Çamyar ve Samsunluoğlu’nun film öncesi keşif çalışmaları devam ediyor. Son zamanlarda diziler, sinema filmi ile heyecanlanan ordu halkını bu kez, macera-doğa odaklı bir belgesel film bekliyor.

Son olarak, film için yakında tanıtım kampanyası yapacağını ve filmde oynamak isteyen gençler ile, internet üzerinden başvuru alacaklarını biz duyuralım.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.