son haberler

Uğur Okulları’nda Fen Lisesi Açılıyor

Yayınlanma Tarihi: 17 Kasım 2018 okunma

Uğur Okulları’nda Fen Lisesi Açılıyor
Gündem
0

Ünye’nin Saraçlı Mahallesi’nde 3 yıl önce eğitim öğretime başlayan Özel Uğur Okulları kapılarını gazeteciler açtı. Eylül ayında yapılan değişiklikle Eğitimci Nadir Orhan okulu devralırken Fırat Cenk de Kampüs Müdürlüğüne getirildi.

Okul yönetimi Ünye ve Fatsa’da yayın yapan basın kuruluşları temsilcileriyle bir araya gelerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Okulun  yeni Sahibi Nadir Orhan yaptığı açıklamada, “bizler Ünye-Fatsa Uğur Okulları olarak bu bölgede bu okulun yönetimini yeni devraldık. Genel Merkeze bağlı olan bu okul artık bizim idaremizde. Biz de yıllardır bu bölgede öğretmenlik yapan, bu bölgeye yabancı olmayan insanlarız. Uğur’un kurumsal kimliğiyle ve belirli standartlarıyla bu işletmenin daha yakından insanların sorunlarını birebir dinleyerek direk çözüm odaklı bölgenin şartlarına göre en iyi şekilde eğitim yapmaya çalışıyoruz. Okulumuzda ilk okuldan liseye kadar her sınıf var” diye konuştu.

“Uğur, Fen Lisesi Açıyor”

Eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi veren Orhan ayrıca,”bu yıl ilave olarak fen lisesi amayı hedefliyoruz. Bunun için girişimlerimizi başlattık. Sanırım yılbaşına kadar onun da onayı gelecektir. Böylelikle bir fen lisesi de kazandırmış olacağız .Bölgemizdeki belli seviyenin üzerindeki öğrencilere hizmet verebilmek için böyle bir girişimde bulunduk. okulumuz çok yeni bir okul daha üçüncü yılı. değişik sebeplerle bölgede çok fazla bilinirliği yok. Ama yaptığımız eğitimin kalitesiyle sesimizi duyuracağız. Okulumuzun konferans salonu gibi diğer alanlarından tüm Ünye’nin yararlanmasını da arzu ediyoruz” dedi.

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.